luni, 16 iunie 2014

InterSport vinde produse de rahat

Acum vreo 20 de ani tata s-a intors din Franta cu niste accesorii pentru fitness, un extensor si o bara cu resort. Bara a avut mult succes, se apuca de manarele de la capete si se indoia in diverse pozitii. Extensorul ceva mai putin, e la mine prin camera si din cand in cand il mai bag in seama.

Timpul a trecut, 20 de ani inseamna ceva vreme, si resortul barei flexibile a inceput sa cedeze in mod vizibil pentru unul din inelele sale sta sa se rupa de la atata folosire. Intra in scena mirificul magazin InterSport, la care gasim aceasta bara flexibila. Sa ignoram pentru inceput ca pretul pe site este de 60 de lei iar in magazin pretul la raft este de 70 de lei, pentru ca exista un voucher cu care se da 15% discount. Si ca pretul pe ambalajul produsului tot 60 de lei este.

Nu au pe roz, noi doream pe roz ca modelul precedent, platim la casa si luam bara. Fast forward a doua zi, dupa o folosire (1 folosire, UNA) de catre tata, pensionaut onorabil de nivel 77. Bara flexibila deja are burta, pentru cei mai matematicieni din audienta este convexa sau concava, functie de cum este tinuta in mana.

Cum pastele mamei ei de treaba se pot face si vinde produse atat de rahat ca nici de unica folosinta nu poti sa spui ca sunt?! Bara luata din Franta a tinut 20 de ani. DOUAZECI DE ANI! Si jegul asta de aici nu rezista la o folosire!!

De-asta imi bag picioarele in magazine locale si ma straduiesc sa cumpar tot ce pot din afara. Imi mai iau si teapa, cu niste tenisi care m-au tinut o vara si s-au gaurit intr-o parte, dar macar am jucat badminton cu ei, i-am chinuit toata vara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu