sâmbătă, 5 octombrie 2013

Epilare cu pew! pew! IPL adica

Acum cateva luni, la inceput de vara, citeam pe blogurile de beauty despre aparatele Philips pentru epilat cu o forma de... LASER, frate!

Pentru cele dintre voi care nu suportati epilatul cu motoras (Braun, Philips, Remington si care or mai fi producatorii de instrumente de tortura) sau cel cu ceara (in loc sa ziceti mersi ca nu aveti de-a face cu smoala care se folosea pe vremea cand doamnele mamici ale voastre nu va aveau nici in faza de proiect inca) Philips a inventat un model ce poate fi folosit acasa pentru convins parul sa isi dea demisia Lumea SC2001/01.


In magazinele noastre din minunata si aparent foarte bogata Romanie, costa 19~20 de milioane un astfel de aparat dupa cum ne confirma de exemplu eMAG si promotia lor.

Din fericire italienii nu o duc la fel de bine ca noi si acelasi model Philips Lumea SC2001/01 costa doar 274 de Euro, cu tot cu transport cu UPS livrat frumos la usa fiecareia. Adica 1200 de lei, dupa matematica mea. Sper ca nu s-a schimbat prea mult de cand am terminat liceul, pentru ca imi rezulta o economie de 450 de lei sau 100 de Euro.

Pentru cei care apartin de sexul care intelege mai greu subtilitatile si e mai greu de cap, dar vor prietena/iubita/sotie/amanta cu piele catifelata imi pare rau, dar o sa va cam duca la faliment jucaria asta daca nu vreti sa afle una de cealalta ;).

Link afiliat pentru a va face cont la Amazon BuyVip daca vreti sa profitati de oferta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu