joi, 3 octombrie 2013

12 picaturi de Nubian Heritage Lavender & Wildflowers

Sunt un fan declarat al produselor Nubian Heritage si am scris deja de cateva ori despre sapunurile lor, care sunt excelente si au nevoie de avertizari de genul "stim ca sunt naturale si miros bine, dar totusi nu le mancati" din partea producatorului.

Acum a venit in fine randul sa testez gel de dus de la ei si am ales varianta Nubian Heritage, Body Wash, Lavender & Wildflowers, 13 fl oz (384 ml) pentru ca ajuta vindecarea leziunilor si calmarea inflamatiilor.


Lista ingredientelor sale nu contine nici un fel de SLS sau altceva chimic sau iritant, nici macar parfum pentru ca rolul acestuia e preluat de lavanda:

Cocamidopropyl betaine (coconut oil soap), decyl glucoside (sugar beets), lauroyl lactylate (palm kernel), deionized water, butyrospermum parkii (shea butter)*, essential oil blend, lavender, wildflowers, tocopherol (vitamin E), lonicera caprifolium (honeysuckle) Flower (and) lonicera japonica (japanese honeysuckle) flower extract

Mi-au mai atras atentia untul de shea care este foarte hidratant pentru piele si vitamina E in varianta tocopherol (probabil D-tocopherol, cred ca este cea mai uzuala dintre cele 8 forme). Prezenta lor trebuie sa ajute la refacerea si ingrijirea pielii. Chiar are efect calmant si antiinflamator, iritatia din jurul cusaturilor mele s-a calmat vizibil dupa ce am inceput sa ma spal cu gelul de dus cu lavanda si flori salbatice in loc de sapunul negru african Nubian Heritage.

Mi-au trebuit exact 12 picaturi, ceva mai mici decat un bob de mazare, ca sa ma spal tot pentru ca gelul de dus face foarte multa clabuc si are putere mare de acoperire daca pielea este proaspat udata. Si prin proaspat inteleg in ultimele 2s, pentru ca daca are timp sa se scurga apa nu mai este atat de spumant.

Tinand cont de aceasta particularitate si dependenta sa de apa pot sa recomand acest gel de dus doamnelor si domnisoarelor pentru ca ele isi pregatesc o cada cu apa fierbinte, spuma de baie si eventual saruri marine, lumanarele parfumate si alte tampenii de s-or gasi in IKEA. Pentru persoanele de sex masculin care nu au o problema sa miroasa a lavanda, varianta sapun este mult mai eficienta. Btw, lavanda nu era folosita si sa alunge moliile?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu