sâmbătă, 14 septembrie 2013

Terasele iLegale de prin Bucuresti

De cel putin cateva ori pe saptamana merg pe bulevardul Decebal, normal, doar stau prin zona. Si de fiecare data constat existenta unor constructii ce se intind pe trotuarul public pentru a prelungi suprafata utilia a unor cafenele, restaurante si alte localuri.


















Tinand cont ca nu sunt chiar cel mai mascul feroce ce a pasit pe fata Pamtnului, dar ca 2 ca mine n-ar avea loc sa mearga comod si relaxat in fasia de trotuar lasata libera de carciumile mai invadatoare decat Rusia țaristă, am trimis o sesizare in anii trecuti la primarie. Raspunsul? Ca se ocupa de rectificarea situatiei, si au rectificat de au mai aparut vreo 2-3 terase iLegale construite pe domeniul public.

In unele cazuri chiar intra peste pista dedicata ciclistilor, asta chiar ca trebuie sa fie ilegal si periculos pentru ca nu e chiar comod sa iesi din spelunca ordinara unde tocmai ai lasat jumatate de salariu minim pe economie ca sa impresionezi vitelusa scolarizata de mami si tati la Romano Americana, si sa dea peste tine un biciclist. Intai ca bicicleta e din metal si doi ca biciclistul e ceva personaj mai cu conditie fizica perfect capabila sa o faca arsice pe a ta, pentru ca ai intrenat-o doar cu tigari fine, alcool si condus in masina si pentru mersul la coltul strazii sa iti iei anterior mentionatele tigari si alcool.

De terasele rasarite in Herastrau ce sa mai zic, au de ani de zile procese pe rol pentru faptul ca sunt construite fara autorizatie iar impotentul de Sorin Oprescu nu a fost in stare sa excizeze aceste tumori cancerigene ale viciului si desfraului din parc. Poate merita circumstante atenuante dom' primar pentru ca unele sunt ale osului de prim ministru cu nume de familie Nastase, si nu ma refer la vreun copil al lui tensimanului ci la mostenitorul puscariasului Nastase.

In schimb cei care se duc in astfel de terase nu merita nici o clementa, pentru ca nu numai ca sustin prostul gust si valideaza incalcarea legii prin prezenta lor, dar si contribuie financiar la bunastarea unor infractori. Daca eram mai curajos, le serveam eu lor niste cocktailuri Molotv, in Bonton, The Story, Le Gaga si care mai sunt, dar nu sunt decat un las ordinar. Aleg in schimb sa nu imi cheltui banii in aceste... localuri si sa fiu in mod foarte vehement si public impotriva mersului in ele.

Acest an The Story pare sa fi fost carciuma verii, pentru ca lumea este plina de prosti si oarbe care nu vad mizeria de pe jos, nu vad ca lemnul folosit e mai prost decat cel care face pontonul din Mamaia, nu constata ca servirea si atitudinea personalului sunt mizerabile iar asa zisele evenimente si prezentari de moda au fost organizate sau cu cretarzi care nu stiu sa faca diferenta intre tenisi si bascheti sau pentru ciupicari veniti sa vanda de noi colectiile sezonului trecut la preturi mai mari decat a avut de platit Arsinel pentru rinichiul nou primit. Sau cine stie, poate se pregatesc noi arestari in randurile ministrilor si fostilor ministri si vor avea toti nevoie de saluri Burberry, daca tot le-a dat Nastase tonul anul trecut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu