luni, 30 septembrie 2013

Expozitii in malluri

"Daca nu se duce Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed" trebuie sa fie cel mai recent trend in organizarea de evenimente culturale pentru ca au inceput sa le faca in malluri.

In Sun Plaza au pus replici dupa inventii si inovatii ale lui Leonardo DaVinci, foarte interesante de studiat si remarcat cat de ingenios si productiv a fost un personaj de acum cateva secole si ce intelegere a fizicii si matematicii avea. Mai ales prin comparatie cu o tara in care 6 din 10 elevi pica examenul de bacalaureat.


Remarcabil mi s-a parut faptul ca erau inca intregi si functionale dupa aproape o luna de acces al publicului la ele, stiut fiind ca fauna si flora de mall nu e prea educata si nici prea inteligenta.

Plaza Romania a avut in weekendul trecut expozitia de pisici Starkatz, ceva concurs de care nu am mai auzit pana acum, cu participare ceva mai redusa decat stiu eu de la editiile precedente de la Romexpo sau Sala Palatalui. Multi british shorthair, sfinx, ragdoll, cateva maine coon, cornish rex si doar o albastra de Rusia.


Am prins momentul in care jurizau bulgarasii de blana de 3~6 luni, cei mai dragalasi si zapaciti pisicei :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu