vineri, 26 iulie 2013

1st world problems - alegere telefon mobil

Ma gandesc sa imi iau in Septembrie, de ziua mea, alt telefon mobil si consider pe care din 2 rele sa merg Samsung Galaxy S4 Mini sau Apple iPhone 4.

Ambii producatori ma calca pe coada, Samsung are procesor dual core Krait (foarte bun, cred eu) si multe specificatii peste iPhone 4 iar dimensiunile sale sunt rezonabile fata de paletele de ping-pong care se practica acum. Serios, ce naiba le trebuie barbatilor sa compenseze o anumite lipsa biologica luandu-si telefon mai mare decat... stiti voi >:). Dar e Samsung, un brand de mana a doua in realitate care niciodata nu va fi SONY.

Apple are sistemul de operare finisat, aplicatiile multe si care costa putin dar este depasit tehnic. In schimb notorietatea de a fi prost cu iPhone te ridica in ochii multora care nu-si dau seama cat de lipsit de imaginatie ai fost ca ti-ai luat telefon cum aveau toti idiotii din grupul tau. E simbolul ca faci parte dintr-o elita cu gusturi alese, bleah.

De ce ma gandesc sa iau telefon de la firme care nu le suport? Tocmai pentru ca nu le suport. Diversitatea este importanta, vreau sa judec pe real si concret nu doar emotional si din concluzii rationale.

Probabil voi fi un zgarcit si il iau pe cel care va fi mai ieftin atunci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu