sâmbătă, 4 februarie 2012

Curvele blogosferei

Zoso si-a desfiintat blogul pentru ca s-ar fi scarbit de ceilalti cetateni ai natiunii de PR si publicitate care este media online in Romania. Pentru mine e ca si cum s-ar desfiinta Libertatea, raman fara ce sa injur.
Din fericire exista visurat pe care in mod normal nu il citeam pentru ca era si este prea tampit si imputit, eu ramanand la parerea ca locul lui e in puscarie pentru sicanele si felul cum si-a terorizat vecinii. Personajele si-o cam meritau, dar a sarit calul, chestie de care aparent Logitech de Romania nu prea e la curent. Eu aveam impresia ca ei se tin mult mai la curent cu cine ce blog are.
Revenind la chestiuni mai prezente, persoana lui visurat a fost invitata la o chermeze facuta de aia care lanseaza porcaria de Zonga, un fel de Youtube doar cu muzica si pe bani. Evident ca le-am desfiintat imbecilismul reclamei cu etnobotanistul hipsterizat ce se freaca lasciv de un laptop Apple si inutilitatea aplicatiei si serviciului, dar sa vezi chestie ca au disparut comentariile mele.
E blogul lui, nu ii convine sa i se arunce cu rahat in aia care l-au platit, dar asta te face o curva.

Alt personaj infect este ala din spatele lui nwradu care insista pe calitatile  sublime dar inexistente ale tabletei noi de la Asus pentru care au fost dati in judecata de Hasbro care detin licenta pentru Transformers, acea tableta pe care comercianti din UK refuza sa o vanda pentru ca e prea proasta ca sa nu isi piarda clientii. Daca ar fi fost prezentate si necazurile avute cu GPS-ul si bluetooth-ul si alte probleme care au fost raportate obiectiv in privinta acestui produs era ok, dar cum nu a zis nimic il trec la curve.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu