joi, 24 noiembrie 2011

Concurs reteaua eMAG.ro

Pe bune ca eu nu inteleg cum de reusesc sa faca intrebarile atat, dar ATAT de prost si raspunsurile gresite de-a dreptul sau fara nici o logica sau ratiune.
De exemplu cele care se leaga cu vreun detaliu despre fondatorului unei companii gen Apple sau Microsoft, uitand ca de fapt nu a fost o singura persoana. Si folosind Steve Jobs sau Bill Gates tot nu rezulta raspunsul considerat corect de ei.
Sau ca cea de azi cu anul infiintarii companiei Toshiba, in care dupa mintea lor de sorcoviti asta s-a intamplat in 1875 cand NU se numea Toshiba si NU era nici macar 100% din firma care avea sa se numeasca Toshiba. Pe ideea asta, de ce nu e bun ca an de infiintare 1890, anul in care s-a facut a doua companie ce se va unii cu prima si va rezulta ceva care candva se va numi Toshiba? Iar daca luam de bun anul 1875 de ce nu e bun numarul de angajati specificat in acelasi loc de unde luam 1875-ul? Pentru ca aplicand regulile intrebarii tot nu ajungem la raspunsul asa zis corect.
Intru in joc si imi gasesc creditele disparute, fara ca eu sa le fi cheltuit. Incerc sa imi repar antenele si nu pot pentru ca dau click pe ele si nu se intampla nimic.
Reteaua asta este un concurs facut din ce in ce mai prost.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu