marți, 24 mai 2011

Labareli de marketing

Orange - HD Voice
Atat de tampiti sa fie oamenii incat sa puna botul la ultima gaselnitza de marketing de la incompetentii astia? La ce iti poate folosi HD pentru voce, cand cel care te asculta e undeva in vreo strada, in metrou sau RATB, oin masina?! N-are cum sa auda HD-ul ala, la fel cum nu sesizeaza diferenta intre CD si mp3. Care HD Voice este un termen inventat doar pentru ca exista nebunia cu televizoare HD/fullHD si acum totul trebuie sa includa HD

Coca Cola -  125 de ani de cand otravim oamenii, dovedit si rasdovedit de obezitate, probleme de inima, de stomac, cu ulcere si colesterol. Din reteta originala nu a ramas nimic pastrat, acum totul este facut din esente, indulcitori, concentrate si ape de canal.

Nivea - 100 de ani de creme ca sa te poti masturba cu succes :))). Serios, astia sunt idioti, daca a aparut unii cu laude ca exista de 125 de ani, e cazul sa gasesti altceva de care sa te agati pentru ca lipsa de originalitate este moartea interesului din partea cumparatorului final.
Nimanui nu-i pasa ca faceti porcarii de acum 100 si ceva de ani, oamenii vor produse acum, care sa fie bune, sa le corespunda pentru ce au nevoie de la ele. Oamenii traiesc in prezent, in imediat, trecutul si viitorul ii intereseaza mult prea putin, dupa cum se vede si din exploatarea irationala a petrolului, defrisarea padurilor, agricultura extensiva in loc de intensiva, irosirea consumului de curent electric samd.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu