marți, 22 februarie 2011

Despre fiintele superioare dintre noi

Vad ca idiotii slabi de minte pe care ii urmaresc de pe unul din conturile de Facebook au mai pus o serie de poze de prin cluburi pe unde au fost sa se rupa in figuri si sa-si arate lor si anturajului cat de importanti sunt.
Era un film pe TNT parca, acum niste multi ani, in care niste unii cercetatori de ceva ajung printr-un tunel in spatiu si/sau timp in alta lume populata cu niste fiinte presupus superioare. Acei extraterestii sau ce naiba erau se dadeau mari intelectuali, evoluati si trecuti peste nivelul conditiei umane. Dar aveau nevoie de sclavi pe care sa ii exploateze, de unde si conflictul cu fraierii aia picati ca musca-n lapte in lumea asta noua.
Actiunea mai departe nu o tin minte prea bine, era cu ceva urmariri, lupte penibile, discutii filosofice la nivelul IQ-ului unei broaste si o mare evadare prin canalizarea orasului. La care taica'miu din coltul lui remarca aproximativ cam asa "ca nu sunt prea superioare fiintele alea, daca mai au nevoie de canalizare". Nota redactiei: se referea la faptul ca tot mai aveau nevoie sa se duca la baie si sa traga apa.
Asa si toti cretinii astia de prin cluburi, baruri, discoteci samd. care se dau si se cred ceva de capul lor, sunt toti in aceeasi oala.

P.S. Ghici de unde am scris eu aceasta postare ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu