marți, 22 februarie 2011

Reteaua 2 pentru ca prima data nu a fost fail destul

Mai tineti minte problemele cu paginile care nu mergeau, raspunsurile gresite considerate corecte, intrebarile neclare si confuze... Aparent au mai vrut sa incerce o data pentru ca primul epic fail nu a fost de ajuns.
Deci sa o luam pe rand...
Si-au anuntat singuri o ora la care incep dupa care au mai prelungit cu o ora si jumatate.
Sunt certati cu limba romana si/sau gandirea logica. De exemplu modul de acordare progresiva a punctelor incepand de la 500 si scazand numarul lor o data cu participantii. In afara de cazul in care Academia Romana a facut niste modificari esentiale prin DEX, termenul corect este regresiv cand ceva scade. Poate tin eu minte matematica din liceu altfel.
Trasi de maneca au sters observatiile si de pe contul respectiv nu se mai poate comenta, ceea ce arata exact cat de mult interes au sa-si imbunatateasca activitatea. Pe vremea mea, eram foarte fericit cand cineva imi comenta negativ produsul, insemna ca l-a interesat si ca s-a preocupat si vorba lui Napoleon "treziti-ma doar pentru vestile proaste".
In continuare paginile din quizz-uri au bug-uri, nu se incarca, dispare scrisul de pe ele, nici o imbunatatire fata de versiunea precedenta.

Ce pretentii sa mai ai sa trimita info-uri cu pozele tuturor produselor in functiune, in loc sa ai o caramida cu ecranul stins care nu-ti spune nimic? Ar trebui sa fie regula peste tot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu