luni, 10 ianuarie 2011

MILF, editia FHMame

Ce idee de prost gust pe capul FHM, sa faca un concurs de MILFs. Asa ceva merge pentru site-urile alea pe care mai trec eu din cand in cand, nu pentru o revista cu pretentii de glossy si life style. Asta in primul rand.
In al doilea rand, cum te asiguri ca ele chiar sunt mame sau macar romance si pozele nu sunt gasite pe undeva? La cea mai mare parte este specificat ca au fost adaugate de un utilizator neinregistrat, care poate sa fie oricine. Iar unele poze erau clar ale unor curve interesate sa isi mareasca valoarea, de altfel participantele cred ca se impart in vreo 3 categorii:

  • mamele normale, au facut un copil si acum au o viata plicticoasa asa ca participa la un astfel de concurs injositor
  • mamele corporatiste, care dupa ce au facut un copil au bagat si niste mai multi sau mai putini bani ca sa revina in forma
  • curvele de mai sus, interesate doar de atentie, dar care nu au copii

Unele dintre ele erau de-a dreptul urate, batrane, nu stiu daca a fost curaj sau inconstienta din partea lor sa se inscrie la un concurs stiind cat de desfiintate vor fi de comentariile cititorilor si cunoscutilor care le vor vedea. Asa ca merita un fel de admiratie.
Asa din ce am retinut eu erau destul de multe femei tinere, chiar si sub 25 de ani, cu copii in general mici. Probabil destul de multe stau cu copiii acasa, nu au activitate asa ca se inscriu la FHMame.
Cateva arata chiar bine si probabil ca daca ar sti sa se puna in valoare ar avea mult de castigat la impresie artistica. Pentru ca sunt naturale, fara fite, merita mai multe voturi decat cele lucrate si corectate din operatii plastice.
Este ok pentru o femeie sa vrea sa fie frumoasa, atragatoare, sexy si dupa ce a nascut. Dar nu mi se pare ok sa faca asta intr-o publicatie cu tiraj national, m-as astepta ca ea sa aiba alte prioritati si preocupari. Femeile serioase NU se dezbraca in reviste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu