marți, 5 octombrie 2010

Serialul Fringe

Ce obtii daca amesteci Sliders, cu X-Files, The Outer Limits, Heroes si ceva din CSI? Serialul Fringe :D
Inca un serial descoperit din reclamele de la TV si facut rost de pe net ca sa vad 2 sezoane peste weekend. Surpriza cea mare, mr. Spock era unul din personajele secundare, scenariul e OK pentru cate surse de inspiratie a copiat, actorii sunt bunicei in rolurile lor desi personajul lui Peter nu e prea dezvoltat fata de Olivia sau Walter. Iar pentru un tip cu IQ de 180, nu prea e util in laborator el activand mai mult ca agent de teren, ceea ce e cam suspect.
In rest, stereotipuri gen versiunea blonda are memorie fotografica, iar cea roscata e campioana la tir, savantul usor nebun dar simpatic, cu versiunea corespunzatoare deloc nebuna dar antipatica...
La capitolul nuci in perete, cum e o posibil ca o societate care are nanotehnologii indeajuns e avansate  incat sa repare arsuri de gradul 3 pe 90% din suprafata corpului, sa mearga inca pe biciclete din ala cu rotii imens de inegale sau sa zboare cu dirijabilul? Nu e deloc credibil.
E relaxant si distractiv, fara sa fie o mare realizare si cu destul de putine efecte speciale si super-puteri afisate cu ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu