duminică, 21 februarie 2010

Iar ma plictisesc

Probabil este deja proverbial misoginismul pufosului si lipsa sa de respect pentru specia feminina, despre ale carei exemplare spune ca sunt proaste. A mai venit inca o ocazie in care sa isi sustina cu dovezi clare opiniile sale arogante.
Se da promotie la PcGarage, un magazin online destul de ok, facuta cu ocazia prostiei ce cuprinde o natiune intreaga de 14 februarie. Concurs de speed dating, femei pun poza, prostii dau declaratii, toantele isi aleg idiotul, restul spectatorilor voteaza.
Prima chestie care se remarca, numarul imens de voturi anulate, daca ma interesa chestiunea faceam o statistica numar de voturi exprimate, voturi anulate, voturi valide cu totaluri si procente, dar nu ma intereseaza acum sa demonstrez ca romanii isi fura caciula, asta stim deja.
Ce ma amuza si ma distreaza e cat de proaste pot sa fie unele dintre participante. Nu ma refer la saracele femei de peste 40 de ani, pentru ele trebuie sa avem compasiune, sa le intelegem ca au probleme grave cu capul si eventual sa le trimit la un specialist. Sau ca cineva le-a facut o gluma proasta rau. Neah, ma refer la acele exemplare atat de tulumbe incat si-au pus poza ele cu inca un barbat, pentru un concurs de speed dating. Cat de fenomenal de proasta sa fii, sa iti pui poza cu actualul sau fostul idiot, la un concurs de atras alti idioti?
Adica nu era destul de evident ca trebuie sa fii cat de cat atragatoare in poze, vizibila in poze si SINGURA?
Ca observatie personala, ce naiba era asa de greu sa isi convinga un cretin de pe forum prietena sa se inscrie? El face declaratie, ea il alege, el cerseste voturi etc.
Din partea PcGarage trebuia macar sa fie o tentativa de stipulare ca participantii la actiune sa fie liberi de relatii precedente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu