miercuri, 23 decembrie 2009

Ce de stricaciuni

Pe langa vechiul meu laptopas S271, care a incasat un bolovan si acum are ecranul spart, zilele astea mi s-au mai stricat si altele.
Intai GPS-ul pentru telefonul mobil, cel mai probabil la incercarile mele de incarcare cu un adaptor pentru priza, pentru ca Sony Ericsson nu a inclus decat adaptor pentru incarcare din bricheta. Si bateria din GPS si incarcatorul de la priza au semne de topire a plasticului, deci destul de sigur ca le-am asasinat pe amandoua.
Pe urma unul din hard disk-urile din desktop-ul meu si-a dat obstescul sfarsit, ieri sau alaltaieri. Windows-ul nu il mai gasea, fortat sa il activeze se bloca la pornire. Ce mai, are toate sansele sa o fi mierlit-o definitiv. Ceea ce este absolut ciudat este ca in ultima vreme nici macar nu il mai foloseam asa de mult, descarcarea de pe torrente o lasam sa mearga pe alt hard disk care o duce bine mersi acum. Ce naiba i-o fi venit sa se strice aluia care nu mai era stresat, chiar nu inteleg...
Deci bilant pe moment una bucata laptop, una bucata GPS si una bucata hard disk. Dar nu prea am de gand sa le inlocuiesc acum, nu am de ce in realitate. Mai am un laptop, iar cel care s-a stricat are ca scop sa ruleze filme pe LCD-TV. GPS-ul mergea cam aiurea de la inceput, era util oarecum, dar nu este o mare pierdere. Mai am si alte hard disk-uri, nu sunt obligat sa il inlocuiesc pentru ca nu era singurul meu hard disk.
S-au adunat cam multe totusi dintr-o data...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu