duminică, 3 mai 2009

Pornella noastra cea de toate zilele

Da-ne-o noua astazi pe Oana Oprea, Eva Kent sau cum o mai cheama acum pe curvulitza aia blonda care cere 200 de Euro pentru o prestatie orala.
Eu unu nu inteleg cum o tarfa din asta, filmata fututa de 2 tipi in acelasi timp mai are pretentii de vedeta. Si mai ales sa aiba tupeu sa vrea sa fie tratata altfel decat ca o boarfa, ceea ce indubitabil si este.
Nu este deloc un caz unic cel al Pornellei, e plin televizorul de curve din astea de 20 si ceva de ani care s-au calificat la munca de sub birou si acum sunt mari fitze de vedete. Ma intreb ce face pe una din astea vedeta, ca mult mai buna decat media nu poate sa fie la futut. Singurul raspuns pe care il gasesc este marketingul, aceste creaturi care de-abia pot fi acuzate ca sunt femei, stiu sa se vanda mai bine (mai scump, mai multor clienti) decat celelalte.
Economic vorbind sunt un succes, chiar daca moral si etic nu sunt decat niste lepadaturi, pentru ca se gasesc cumparatori (si inca multi) pentru produsul lor. Tot ce putem face ca sa scapam de ele, este sa nu mai cumparam produsul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu