duminică, 3 mai 2009

1 Mai si alte dezastre

Dupa "succesul" care a fost vacanta de Paste, de 1 Mai am reusit sa ma enervez si mai mult pentru ca nu mi-au iesit planurile. Trebuia sa fie destul de simplu, am luat 3 cooler de placi video, ca sa le testez si sa il pastrez pe cel mai bun:
Scythe Musashi
Thermalright T-Rad2
Thermalright HR-03 GT
Primele 2 am apucat sa le testez, dar la al 3-lea nu mai merge placa video... sau cel putin placa de baza nu o vede. Cel mai ciudat este ca placa video nu aprinde nici un led de eroare. Dar nu merge iar eu nu ma pot juca si de fapt nu pot face nimic pe desktop pentru ca nu am nici placa video de rezerva, pentru ca am donat Gecube-ul HD3850 pentru cauze mai bune.
Stand eu pe laptop, remarc ca e crapat intr-un colt, deasupra ledurilor de alimentare, baterie, retea samd. si raman interzis pentru ca am avut grija de laptop. Nu l-am dat pe jos, nu am calcat pe el si in general nu mi-am batut joc de el. Lasand mintea sa rontaie la problema, mi-am dat seama ca e posibil sa fi aparut din cauza ca iau laptopul de margine si s-a creat un cuplu de forte care i-a crapat carcasa.
Hard disk-ul extern stiu clar de s-a busit, l-am lovit cu cotul si s-a dus pe faianta cu consecinta naturala ca s-a dus dracului. Are atatea bad-uri, ca nu am reusit sa mai citesc mai nimic din el, in afara de Star Trek Enterprise, la care ma uit acum. Din fericire, nu aveam nimic altceva important pe el, doar chestii trase de pe net.
Fara WoW si fara placa video de testat au inceput sa ma apuce pandaliile, asa ca m-am apucat si am instalat Windows 7 Ultimate pe 64 de biti pe laptop. Dupa care am avut chef sa il pun si pe laptopul vechi, de prea mult timp liber. Ca sa constat ca nu mai porneste si se reseteaza intr-una, ceea ce dracu' stie de unde i s-a tras. I-am reinstalat sistemul de operare, acum pare sa mearga normal.
Minivacantele astea au fost mizerabile, si cea de Paste si asta, nu m-am distrat si au fost cam de rahat.Parca totusi m-am odihnit ceva mai bine si m-am amuzat cu filmele lui Luis de Funes.

Un comentariu: