miercuri, 11 februarie 2009

Rentabilitate practica

Eh… femeile, te bat la cap, te inebunesc, au pretentii, crize de gelozie, atacuri de panica si multe, multe altele. Ne fac viata noastra un infern, acesta fiind deseori scopul declarat al existentei lor.

Si totusi, de ce alegem sa ne petrecem viata cu ele si alaturi de ele? Raspunsul este mai simplu decat am presupune: din rentabilitate. Un barbat tot trebuie sa futa ceva la viata lui, iar o curva costa cam 4-5000 de Euro pe luna. Unui barbat ii trebuie haine curate, calcate, sa aiba cu ce se imbraca (nu ca l-ar deranja prea mult sa fie rupt in haine, murdar, a se vedea modelele noi de blugi de la oricare firma de profil). Unui barbat ii trebuie mancare pe masa, pentru ca ii este lene sa isi faca (iar folositul microundelor este ceva SF coborat din Star Trek). Unui barbat ii trebuie un trofeu cu care sa se afiseze si sa il invidieze prietenii cand se socializeaza in oras (in traducere cand se imbata ca porcu’). Un barbat are nevoie de o companie care sa il faca sa se simta cel mai tare din parcare (preferabil cand parcarea e goala, ca sa nu aiba totusi termen de comparatie ego-ul lui fragil).

Asta de mai sus a fost explicatia elaborata, pentru femei. Cea simpla, sa o inteleaga si barbatii este ca ei au nevoie de mancarica, sex si caldurica, cu diferente de ordine si prioritate functie de specimen. Asa ca desi ne scot din minti, preferam sa avem prietene/iubite/logodnice/sotii, care sa vina cu oferta de servicii completa. Asa iesim mult mai ieftin si ne arde mai putin la portofel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu