joi, 25 decembrie 2008

Ca sa tin minte

Astia din Libertatea fac si ei ce pot ca sa isi mai vanda foaia de canal un pic, ultima gaselnita e variatiune pe tema sa mai dezbracam niste muieri, doar ca acum le-au spus Craciunite.
Niste urate toate, se vede de la o posta ca-s niste centuriste mai spalate. Ce mai incoace si incolo, niste penale. Toate disperate dupa atentie, alese pe spranceana, sa reprezinte cat mai bine tipurile de pitzipoance cu pretentii ca-s altceva decat niste nenorocite.
De exemplu, asta blonda imi aduce aminte de una pe care o stiu eu, un cliseu ambulant: taranca la prima generatie care nu are pamant sub unghii, inculta cat cuprinde, smechera dar nu desteapta, spoita si unsa cu toate alifiile dar indeajuns de proasta incat sa-si inchipuie ca oameni-s toti prosti si pun botul la ce indruga.



Toate de genul asta sunt convinse ca dupa ce s-au curvasarit cat si cu cine au putut, s-au dezbracat prin reviste, devin automat doamne daca pun mana pe un afacerist cu bani facuti de el sau mai curand mosteniti. Unul care-a fost in stare sa-si castige banii nu-i tampit sa se lase prostit de-asa o ordinara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu