sâmbătă, 18 octombrie 2008

Boureanu de Korby

Mi-am adus aminte de un moderatoras neinsemnat si mincinos de pe ComputerGames.ro, Korby cred ca se scrie numele.
Intr-o vreme postam link-uri la produsele noi aparute pe PCCenter.ro, doar era in interesul tuturor sa se afle de ele. Intra in scena acest personaj cenusiu, vai mama lui, si-mi da ban pentru spam.
Sa citim regula dupa care se da ban pentru spam la topicul de aparitii hardware noi:
- cei care insista cu preturi din ACELASI MAGAZIN ONLINE vor fi penalizati ca orice spammer : ban forever !
Ceea ce este amuzant si doveditor pentru imbecilismul moderatorasului de duzina, este faptul ca e scris cu litere mari, cu Caps Lock, dar tot nu s-a prins. Sa explic mai pe larg ca ma refer la "ACELASI MAGAZIN ONLINE". V-ati prins de poanta? Nu? Sa o fac mai clara atunci: PCCenter.ro NU este magazin online din cel mai elementar motiv cu putinta, NU VINDE UTILIZATORULUI FINAL. Este practic un price.ro mai focalizat.
Dar regula spune magazin online? Spune. PCCenter.ro este magazin online? Nu. Korby este un moderatoras de 2 lei vechi? Esteee!
Q.E.D.

5 comentarii:

  1. Intr-o vreme postam link-uri la produsele noi aparute pe PCCenter.ro, doar era in interesul tuturor sa se afle de ele.

    Era pe dracu in interesul tuturor. Era doar in interesul tau de a face publicitate mascata la ce vinde skin. Si atunci te-a banat la atentionarea mea, pentru ca mi-am dat seama ca postezi de pe o clona (fapt care singur ar fi fost de ajuns pentru banare).

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa remarcam ca:
    - PCCenter nu este magazin online, afirmatie imposibil de contrazis
    - negarea dreptului la informare este cenzura, felicitari pentru intoarcere in era comunista
    Sa nu luam in considerare aspecte complicate legate de drepturi garantate prin acte lipsite de importanta ca de exemplu Constitutia Romaniei. Cui ii pasa de ea? Sau de legea privind protectia consumatorului care are dreptul la informare complet?
    In ce priviste impartialitatea CG.ro, cred ca imi este de ajuns ban-ul luat de mine pentru incitare la moderare in cumpararea noilor console pentru ca niste luni de zile mai tarziu Silviu sa se declare impotriva noilor console.
    Chestiune care ma amuza teribil pe mine, pentru ca diferenta principala intre mine si CG.ro este ca eu vreau sa ofer libertate de alegere nu sa ii pacalesc pe oameni sa cumpere niste console care nu ofera servicii complete.

    RăspundețiȘtergere
  3. - negarea dreptului la informare este cenzura, felicitari pentru intoarcere in era comunista [...]

    Ceea cee faeai tu nu intra la punerea la dispozitie a informatiilor (pentru ca ele erau deja puse la dispozitie pe site-ul pccenter) ci redirectionare (nesolicitata) a cititorilor catre un site care prezenta un adevar denaturat al pietei IT din Romania (pentru ca on-line nu se limiteaza doar la produsele skin sau la resellerii ei). Cu alte cuvinte faceai publicitate. Iar pentru ca nu o faceai cu acordul CG sau pentru ca nu ai avut nici macar bunul simt sa informezi prin diverse mijloace cititorii ca ceea ce postezi tu are un potential caracter partinitor, intra la publicitate mascata. Spam. Mai mult, postai din spatele unei clone.

    Si nu te mai victimiza atat. Trebuie sa joci dupa cum ti se ofera sansa. Nu esti in stare, nu te bagi. A contat ca tu aveai dreptate in cazul consolelor? Nu. Ai picat de fraier? Da. Simplu. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. subscriu ca Korby parea un pusti cam idoit. il dadea de gol fatza...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca e cazul sa te smiorcai pentru ca ai luat ban, pe buna dreptate.
    saitu ala chiar face publicitate mascata la un anumit magazin.

    RăspundețiȘtergere