joi, 7 august 2008

Recenzie

Ce imi place mie cand specialistii pulii sustin aberatii gen preturile la case vor scadea. Nu au cum sa scada, sunt prea multi care au nevoie unde sa stea, prea putine si prea scumpe locuinte noi construite.
In mod sigur ma futea grija sa stiu ce a mai calarit boul asta, nu puteam sa dorm noaptea de grija unei labe triste cu care femeile se culca din cauza banilor lui taica'su.
Ce sa faca altceva curva de moldoveanca decat sa toarne plozi? Trebuie sa il ajute si ea cumva pe sotul ei sa toace averea pe care a strans-o tatal lui. Din ce stiam eu, deja reusise sa o aduca la jumatate din cat era.
Care tata si care om? Exploatator nenorocit, aia este moldoveanul ala imputit, nu ca ar exista alt tip de moldovean decat cel imputit. Copilarie normala este sa produci muzica in studio? Sa te trambalezi la concerte prin diverse orase? Sa lansezi papusi care vor fi bucuria pedofililor? Ia cititi cu atentie, javra aia imputita vrea sa o trimita la produs si in alte tari.
Inteleg ca oamenii sunt niste gunoaie, sunt si eu unul ca sa fac parte din societate si sa supravietuiesc. Dar nu inteleg si nu tolerez scursurile astea care nu sunt in stare sa faca singura chestie pe care trebuie sa o faca bine: sa aiba grija de copiii lor. Si nu ma refer la mancare si haine si distractie. Ma refer la dezvoltarea lor psihica si intelectuala.
Lol, scurt si practic. Presteaza mai mult, primeste mai mult, perfect normal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu