duminică, 13 iulie 2008

Un fel de realizare

Citind numarul aniversar din XtremPC, pufosul actualmente tzepos a ajuns la realizarea ca a ajuns sa isi poata lua cam orice e prezentat in revista. Nu chiar tot, ca sunt si nebunii care costa jumatate din PIB-ul Romaniei, sau pe acolo. Dar majoritatea hardware-ului e practic la un click distant.
Si mi-aduc aminte de vremurile bune cand facea foamea ca sa stranga din banii de buzunar suma necesara pentru jocul Conflict Freespace: The Great War. Ce se mai juca atunci, desi era greu pentru ca de-abia avea bani sa cumpere un Intel I740, care a fost cam singura implementare grafica Intel neintegrata in placa de baza. Si cum mai are si acum pe undeva Sound Blaster-ul Live pe care tot pentru Conflict Freespace l-a luat. Ce placa de sunet a fost aia, superb facuta si cum a facut fata in jocuri, desi nu a avut parte decat de un sistem 2.1.
Era greu pentru ca nu era decat un singur PC in casa, si ala trebuia folosit pentru chestii serioase, nu joaca. Asa ca avea loc doar seara si nu intotdeauna, trebuia sa mai si invete sau sa faca teme. Nu ca s-ar plange, fata de altii era privilegiat pentru ca el avea 386 sau 486 cand altii de-abia aveau HC-uri.
De fapt jocul asta i-a schimbat viata, fara el nu ar fi descoperit revista PC Games care mai tarziu a devenit XtremPC, in care nu ar fi citit despre MSI si nu ar fi ajuns sa lucreze unde este acum, 10 ani mai tarziu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu