luni, 7 iulie 2008

Crema Romaniei

Vedetele, cei care ar trebui sa fie un exemplu, sa indice directia in care noi cei de rand sa mergem. Iata-i aici, cat de mult merita aprecierea si respectul nostru. Tocmai pentru ca sunt vedete nu ar trebui sa isi permita asa ceva, tocmai pentru ca sunt cineva si se presupune despre ele ca sunt peste nivelul nostru.
E doar vina noastra, ca ni le-am ales si i-am facut ceea ce sunt.
Tot de prin Libertatea, iata cat de proaste si curve sunt femeile. Curve pentru ca se bazeaza doar pe fizic, proaste pentru ca nu recunosc.
Ia uite si la vitele astea, mare stire de importanta nationala ca s-au casatorit. Trist e ca sunt unele vite si mai proaste, nu pot sa traiasca fara sa se uite dupa asa ceva. Vai saracul Chivu, 4 camasi a luat dupa el, sa nu transpire. Ce mare chestie e o nunta? Te duci acolo, rabzi ce zice preotul si cat zice, spui da si gata. Ai o misiune de dus la sfarsit, singur ti-ai ales-o, te duci si o faci scurt pe doi. Ce emotii sa mai fie aici?
Iar popa pervers, cred si eu ca se uita in decolteul la ugerele vacii. Doar pe aia isi bazeaza vita aia existenta, pe felul cum arata nu pe mintea ei. Si ce daca a botezat-o acum 25 de ani, barbatii sunt niste animale in calduri. Mai ales daca sunt provocati.
N-are sens sa incercam sa ii schimbam pe altii, nu vom reusi niciodata. Dar putem sa ne uitam inauntru si sa ne schimbam pe noi. Si sa alegem sa apreciem valori care chiar conteaza, nu prostiile astea superficiale care nu au consecinte pozitive pentru noi.

2 comentarii:

  1. Da mai pisi, dar ce te faci cu frumusetea interioara cand "pe piata" se evalueaza corect ultima pereche de tzatze pusa de Stan la Bacau?

    Cand totul are un pret, e cam greu sa vorbesti animalelor de joie de vivre, de principii morale si educatie, ca vorbesti precum lupul la luna.

    Ne schimbam noi...noi deja ne-am schimbat, din moment ce nu mai inghitim rahaturile astea. Si la ce bun? Prietenii nostri s-au schimbat si ei, si tot nu foloseste universului la nimic.

    Poate doar sa reusim sa cream prozeliti, sa facem lumea sa viseze frumos si sa scapam de nebunia asta....sau mai bine sa invatam sa traim in bula noastra frumos colorata si sa ignoram cu indarjire mizeria din jurul nostru.

    Mie partea a doua mi-a iesit ceva mai bine decat cea cu prozelitii, trebuie sa recunosc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mizeria din jurul nostru ne murdareste invariabil si inevitabil. Totul e sa ne spalam de ea, noi facem asta, cei mai multi insa, nu.

    RăspundețiȘtergere