luni, 10 martie 2008

De 8 Martie

Ce de muieri proaste in lumea asta...
E plin de toante care cred ca au o relatie doar pentru ca au iesit de cateva ori in oras, s-au futut un pic si au primit un ceva de Martisor. Toate desteptele alea care au picat in spagat cand au vazut vreun idiot mai smecher.
E chiar interesant procesul, cel putin primele 500 de ori cand se intampla. Se decurge ostilitatile cam asa:
  1. pizda proasta vede un idiot
  2. idiotul nu o baga in seama deloc sau cel mult marginal
  3. in consecinta este un tip super tare, super dragut, super destept
  4. trebuie sa il aiba, sa se bage cu el in seama etc.
  5. acum pizda proasta este la stadiul de atac, cand e obsesiva si cu cat mai ignorata devine mai inversunata
  6. o invita in oras, dupa indelungi eforturi ale ei de a da cu decolteul in natiune
  7. "si sa vezi draga, mi-a bagat mana in chiloti. Doamne, cat de barbat si curajos este. dar nu m-am futut cu el, doar i-am luat-o in gura. ce, sa creada ca sunt curva?!"
  8. mai un iesit, mai un munte, vine si fututul si gata are relatie
  9. dureaza ce dureaza, pana se plictiseste cineva
  10. din super aia si ailalta devine exact contrariul
  11. consolarea "saraca de tine, cum a profitat ticalosul, cat ai oferit si el... lasa, ca sunt si baieti buni, nu perversi ca asta"
  12. reintoarcere la pasul 1
Eu nu am de ce sa ma plang, un tip ca mine e foarte adaptabil si flexibil. Sunt ceva mai destept, indeajuns de destept pentru a putea emula sau simula exact genul de cretin care dispera femeile si le innebuneste. Daca asta vor proastele, eu ce sa le fac? Asta cere piata, un smecher superficial, preocupat de cluburi si mers la munte, unde sa isi etaleze o spoiala de cultura. Pe urma se trezesc ca vor stabilitate, seriozitate, sorry asta trebuia sa cereti cand eram Fraier Sprite.
Idiotenii din astea cu nu suntem compatibili, doar prieteni nu ma impresioneaza, inseamna doar ca nu sunt indeajuns de disperate. Pentru ca la femei este vorba de disperare, daca sunt singure. Statutul lor social depinde foarte mult de idiotul la al carui brat sunt, nu de cati bani fac ele sau ce realizari profesionale au avut. Daca au deja idiot, nu ma deranjez prea mult, in mod inevitabil vor deveni candva disponibile, si e vorba doar de sex nu de o relatie. O relatie nu e imposibila, dar trebuie sa ma convinga, in definitiv de ce as vrea o relatie cu una care nu a fost in stare sa vada la timp ca sunt mult mai bun decat alti cretini care si-au batut joc de ea? Trebuie doar rabdare sa fiu pe faza.
Daca vreau atac, nu obtin intotdeuna, dar mai incerc mai tarziu. N-am timp de pierdut, sunt atat de multe femei in lume si atat de putin timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu