vineri, 29 februarie 2008

Pisoi 2.0

Intrucat pisoietele trebuie sa plece la CeBit, sa il vada lume, s-a gandit ca ar fi cazul sa faca ceva ca sa arate binisor. E important sa faca impresie buna, haina nu face pe om e o poveste spusa celor care nu au bani sa isi cumpere boarfe de firma. Traim intr-o societate ipocrita, nu prea avem de ales in privinta asta.
Premisele misunii fiind stabilite, pisoietele si-a inceput questul pentru hainute noi cu o mica aventura dupa pantofi in Mall Vitan. Esec rasunator, Dr. Scholl distrusii de la Leonardo nu aveau decat o singura pereche in care incapeau doua labute de pisoi. Otter nu erau prea convingatori, dar ceva ceva parca aveau. Incercarea a doua s-a produs in Carrefour Feeria, o porcarie de amalgam de magzine de fitze aruncate la tona, daca ma intrebati pe mine. Unde in Carrefour nici o urma de Dr. Scholl. Asa ca in lipsa de optiuni, tot la Otter am ajuns de unde s-a procedat la achizitionarea unei perechi de chiar Otter. Celelalte branduri disponibile in magazinele cu sigla Otter nu merita atentie. 229 gold mai putin pentru cardul pisoiului.
Continuarea aventurii are ca scop gasirea unui costumas de haine care sa dea bine peste blanita pisoiului. Din pacate eu stiu doar de Steilmann, asa ca acolo am dus pisoiul sa caute si a dat peste o gramada de costume din alea reiate, cu dungi de sus pana jos. Alea de sarantoci si mafioti de 2 lei. Ii inteleg ca trebuie sa faca si ei volume, dar eu urasc costumele alea. Un costum sablat parca, cu textura un pic ca nisipul i-a atras atentia pisoiului, dar era mult prea mare. Din fericire a fost ajutat de o doamna vanzatoare care i-a gasit o haina si un pantalon bleu inchis care au facut un costum exact pe masura lui. 748 gold mai putin pe cardul pisoiului, dar ii place tare mult costumul.
Au ramas de luat doar camasi, ca sa completeze setul, dar nu prea mai era timp. Din fericire a avut treaba pe langa Calea Victoriei pentru alta misiune si a vazut ce exista magazin Braiconf. Cand a trecut a doua oara sa termine celalalt quest, pisoiul s-a dus sa exploreze magazinul Braiconf, pe care l-a gasit inchis. Da, la 9.45 dimineata era inchis. S-a reorientat repede, magazinul Bigotti de a cote era deschis de la 9. Asa ca 15 minute si 1045 de gold mai tarziu pisoiul avea 5 camasi si 4 cravate noi (luate pentru bonus charisma).
E tare frumusel pisoiul la costumas, cu camasute si pantofiori noi. Si ce cravate dragutele si-a luat! Foarte multi gold de dat pe ceva care nu se baga in PC, dar trebuia sa se upgradeze pisoietele si la haine candva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu