miercuri, 7 noiembrie 2007

Pretul la 8800GT

Din interes personal urmaresc dezbaterile privind 8800GT, ce face, cat costa si de unde se poate lua.
Ma amuza teribil discutia de aici unde personajul darkzone abereaza cu mult succes printre cei care nu stiu cum e cu distributia IT.
Exista un pret de lista, la care tu ca retailer ai discount de cateva procente, pentru ca esti important si iei mai mult asa ca ai reducere pentru cantitate. Pretul de intrare pentru Asus in cauza e mult mai mic inainte de discountul acesta, si ar trebui sa stiu asta destul de bine avand in vedere ca stiu listele de preturi de la cei care ofera Asus. SOcant e ca Palit e doar cu 3$ mai ieftin si cam la acelasi nivel de pret cu Gigabyte.
Eu nu inteleg ce e cu toata pedalarea asta pe Zotac, sunt niste rahaturi de placi video pe care Nvidia le recomanda. Arata ca dracu', cutiile sunt naspa, de-abia au intrat pe piata, n-au sisteme de racire deosebite si nici un bundle nimic. Dar vad ca sunt impinsi in fata peste tot, in loc de branduri mai serioase.
In lume s-au pus in vanzare foarte putine 8800GT, toate zonele au primit foarte putin si producatorii au dat distrbuitorilor cat a spus si alocat Nvidia. Ca sa fie satisfacuta toata cererea de 8800GT pentru Romania ar fi fost nevoie de vreo 1000 de bucati in total, si in realitate daca au fost 200 au fost multe.
Incercati la cei care aduc MSI, s-ar putea sa primeasca si ei 8800GT saptamana viitoare, dar probabil mai scump cu vreo 50 RON din cauza bundle-ului si overclocking-ului. Si probabil ca puteam sa fac rost de 1-2 Leadtek 8800GT, avand in vedere legaturile mele - ca doar e interesul distribuitorului sa ii apara produsul prezentat pe oriunde si cat mai bine. Dar ata ete, unii au vrut sa se asigure ca au vizibilitate doar firmele care ii spaguiesc bine... Vorba aia, te bagi in tarate doar daca vrei sa te manance porcii.
Luati BFG cu incredere, la primul transport venit in Romania nu era nici o placa video intreaga. Toti condensatorii erau picati din PCB si se fugareau prin cutie :)). Calitate de rahat la un pret nerusinat, acum distribuit de niste genii care nu-s in stare sa inlocuiasca un cablu USB la o carcasa Antec.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu