duminică, 11 noiembrie 2007

Legende urbane

De prin imbecilitatile care circula din gura in gura am auzit una interesanta de curand.
Cica se facea ca un niste idioti, adica un "el", o "ea" si parintii lui au fost la picnic la iarba verde undeva la tara. Mancare, bautura, suc... Si din cauza ca un sobolan a facut pipi pe cutia de suc din care "ea" a baut fara sa o spele s-a imbolnavit. Boala cica era una care distrugea rinichii, si miercurea dupa weekendul cu mersul la tara ea a murit.
Nu sunt specialist in boli de rinichi, dar sunt o gramada de chestii din care rezulta clar ca povestea asta e pentru imbecili:
  • sticlele de suc au dop cand le iei, il desurubezi, scoti sigiliul si pui botul pe gura sticlei sau cutiei sa bei. Al dracu' sobolan s-a pisat sub dop, ca sa pui botul exact acolo. Pe langa faptul ca de obicei in depozit stau in pachetul de plastic de 6 in care vin de la producator, dar ala e un sobolan cu super-pisat care ocoleste obstacolele mai ceva ca rachetele lui Luke Skywalker de la sfarsitul primului Star Wars.
  • al dracu virus din pisatul de sobolan a supravietuit pana a cumparat cineva cutia aia
  • a dracu "ea" care reuseste sa se imbolnaveasca in ciuda obstacolelor imposibile, reuseste sa moara in 3 zile de o boala care incubeaza in vreo saptamana si care lasata netratata dupa ce apar simptomele omoara intr-o inca o saptamana din cauza toxinelor care nu se elimina.
Boala respectiva in formele cele mai grave provoaca insuficienta renala, care are simptome mult inainte sa devine potential fatala, ca doar mergi la baie de mai multe ori pe zi, ce dracu'!
Dar romanii trebuie sa fie imbecili si sa inventeze povesti cretine care nu prind decat pe idiotii cu mintea slaba.

Un comentariu:

  1. Legenda nu e pornita sau inventata de romani, e luata de la americani. Insa "originalul" are ca "protagoniste" dozele de bautura, cele din aluminiu evident, nu sticlele gen PET. La doze e problematic caci pui gurita direct pe ea. N-ai prins niciodata vreo doza prafuita? Te-ai intrebat oare in ce conditii sunt pastrate acestea prin hale? Oricum, legenda in sine este penibila.

    RăspundețiȘtergere