duminică, 11 noiembrie 2007

Jocuri

Gears of War: greu de controlat, n-am idee care-i treaba cu lacustele si care-i motivatia jucatorului, grafica ok dar agata foarte rau pentru un joc de pe Xbox 360 pus pe PC, nu poti salva fara un numar de serie de la un joc Microsoft si fara conexiune la internet pentru Windows Live. Instalarea a durat cred cel putin 45 de minute si in loc sa profite de atata timp ca sa iti prezinte povestea, tot nu ai idee pentru cine lupti sau de ce. Deci facut cu picioarele, nu e de mirare ca in Japonia unde detaliile si finetea conteaza nu s-a uitat nimeni la el.
Hellgate: London: unde sunt dialogurile vorbite, party-ul de RPG, introducerea personajului tau in joc ca sa stim ce-i cu el si de unde vine? Performanta foarte proasta, e inacceptabil sa agate doar cu 2-3 monstrii sau cand e vreo explozie pe ecran. Bataie de joc jocul asta.
Timeshift: povestea incepe bine, grafica e ok si merge cursiv, opritul timpului sau incetinitul lui sunt misto da' inamicii sunt repetitivi la fel ca si tehnica pentru omoratul lor si rebelii aia care te ajuta de la inceput fara sa se intrebe ce-i cu tine si de unde ai aparut e cam aiurea. Nu-ti spune nimeni ce s-a intamplat, nu exista deloc poveste de fundal si nici informatii despre ce se intampla in lumea jocului. Impusc inamicii in cap si ai dracu' nu au nimic, de fapt asta e valabil si pentru Gears of War, ca le descarci un incarcator in cap sau in picior rezultatul e acelasi.
Nu mi se pare deloc normal ca un joc sa mearga agatat pe Directx 9 pe placa mea video 1950PRO in 1280x1024. Nu este Directx 10 si nici rezolutia nu este HD. Jocurile se fac din ce in ce mai prost si mai grabite ca sa intre pe piata mai repede. Nu conteaza, scoatem patch-uri, dar sa vindem acum jocul si pe urma mai vedem ce facem cu fraierul care l-a cumparat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu