marți, 16 octombrie 2007

Mai curat, mai alb, mai stralucitor

Din ciclul "sunt tampit dar ma fac ca ploua", aflam de la ctitorul natiunii care este Zosolino el Cocolino despre oprimarea, pardon atentia, de care sufera din partea celor de la Gandul.
Cum il urmaresc ei pe forumul ComputerGames, cum il santajeaza pe preacuratul detinator al forumului care este Silviu "sunt prea tampit sa urmez regulile scrise de mine mare pe site-ul meu mai ales cand se posteaza o informatie valabila referitoare la cei care mi-au platit spatiu de publicitate, dar care nu le convine lor".
Acuma, zic eu, toti sunt niste imbecili. El Cocolino pentru ca el crede ca va fi admirat pentru ca e persecutat, aia de la Gandul pentru ca nu iau niste spatiu publicitar pe ComputerGames ca sa aiba cu ce sa il motiveze financiar pe preafericitul Silviu sa ii dea ban anterior mentionatului El Cocolino, si evident Silviu care este atat de imbecili incat nu e in stare sa gandeasca problema in termeni "ban = banner = $$$".
Asa ca useful tip pentru cei de la Gandul: ban pentru El Cocolino se rezolva cu 5centi click-ul. Bagati cu vitejie!

6 comentarii:

  1. Iarasi posturi despre altii care sunt niste imbecili. Puternici cuvinte. Da-mi voie sa fac o oarecare analiza. Zoso te frustreaza ca este un tampit. Femeile sunt niste curve si din nou te-ai ales cu o despartire. World of Warcraft, desi il joci, este un joc care, sa te citez, "suge pula". Parintii te supara caci desi, la ai tai 28 de ani, locuiesti impreuna cu ei in acelasi apartament, acestia au vrut sa-ti pretinda bani de chirie. Concediul ti l-ai petrecut in fata unui calculator. XtremPC este plin de idioti (mai putin redactorul pe care te bazai sa-ti bage o vorba buna bineinteles). Romanii te enerveaza la supermarket ca nu pun cosurile cum trebuie. Au mai ramas multe, dar prinzi ideea. Cu atatea frustrari nu e de mirare ca te ancorezi de orice ocazie marunta pentru a critica pe altii si a-i face in toate felurile pentru a-ti aduce macar o masura de satifsactie. Da-mi voie sa-ti spun ca ai apucat o directie gresita. Multe frustrari, multe motive marunte. O sa treaca anii pe langa tine. E timpul unei introspectii. Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. E timpul unei identitati, daca tot ai muncit atata sa vii cu atatea concluzii neinformate.
    Prea multa agitatie pentru nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Concluzia e informata fix pe marginea acestui blog. Tot ce-am insiruit sunt fix posturile tale. Suficient cat sa vizitez in intamplare si la plictiseala si sa citesc ca sa trag niste concluzii solide, Alex. Soliciti identitate intrucat ti se pare ca lovesc prea aproape de casa?
    Ai dreptate, prea multa agitatie pentru nimic intr-adevar, deci poti sa-l lasi pe Zoso in amarul lui. Pana nu vizitasem pe aici nici ca stiam cine este acest individ si nici nu ma interesa. Acum stii tu cum se spune, nu exista reclama proasta.
    Iti spun atat. In timp ce-i critici si-i faci in toate felurile pe altii, nu uita de tine, caci risti sa fi lasat in urma ...

    RăspundețiȘtergere
  4. E mai bine sa inveti din greselile altora decat din ale tale.
    Incepe sa ma plictiseasca serios lipsa de profesionalism peste care dau din ce in ce mai des.
    Pentru unii o fi chiar greu sa faca ceea ce singuri au spus si promis ca fac. Mi-a ajuns de "merge si asa" in loc sa se faca o treaba corect.
    Iar atata energie pierduta cu niste chestii inutile e chiar aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  5. ………. IQAds se intreaba “Cand au incetat blogurile sa mai fie amuzante“? .

    Eu cred ca asta s-a intamplat atunci cand blogurile au inceput sa fie despre bloguri………..
    http://bogdan.px.ro/?p=79

    RăspundețiȘtergere
  6. Alex,
    "Iar atata energie pierduta cu niste chestii inutile e chiar aiurea."
    Energie multa nu a fost irosita, nu este greu nici sa gandesc sau sa scriu si de citit nici atat. Inutilitatea este relativa. Cred ca te jeneaza ce am prezentat, insa un trend si stil caracterizant cu siguranta e, ca sa nu spun biografie. Uneori, este bine sa stii ce sa impartasesti si ce nu.

    RăspundețiȘtergere