miercuri, 17 octombrie 2007

Gandurile zilei

Cine nu poate, critica. Si la cate talkshow-uri sunt, geme tara de impotenti. Daca ne luam dupa ei, nici macar focul nu cred ca era descoperit.
Hai sa afisam niste reguli pentru prosti, pentru noi nu conteaza ca suntem smecheri si de gasca. Sa ne dam mai sfinti, poate mai pacalim pe cativa sa puna botul la bannere, la ceva sa mai ciupim niste arginti.
Negarea realitatii poate sa fie la ordinea zilei. Sa va spun eu cum e in viata reala: munca se rasplateste, furtisagurile astea mici de caciula care le vad la noi pe net sunt un drum infundat.
In viata reala daca nu imi place ceva la dugheana pe care ai tupeul sa o numesti firma te reclam la OPC si ITM sa iti gaseasca ei motiv de amenda. Pentru in mod sigur la cat de imbecil esti ai destule scapari cat sa te traga pe linie moarta.
Realitatea e ca unii oamenii asa cretini si imbecili cum sunt, tot au scopuri in care iti pot fi utili. Dar unii sunt atat de departe in mocirla incat nici sa isi vada propriile interese nu pot.
Intrebari simple, de genul ce castig eu daca demonstrez unui idiot ca e idiot, sunt baza eliminarii timpului pierdut cu actiuni futile.
Nu e important sa minti convingator, important e sa minti consecvent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu