sâmbătă, 1 septembrie 2007

Furata

Da' la greu si-a furat-o, la marea arta. Cred ca nici daca voia nu reusea sa se faca de un asemenea ridicol.
Adica tu, cu pretentiile care le ai de la ceilalti si cu parerea ta despre tine, sa ti-o tragi singur cu atata succes e de rasul curcilor.
Sa fiu serios, pisoiul nu este cine stie ce arbiter elegantiae, vreun conaisseur in materie de savoir vivre . Adica de-abia daca e in stare sa asorteze niste pantaloni cu o camasa, si asta in zilele in care e inspirat.
Intai ca-i o greseala sa incerci sa il imiti, arata din start ca nu te-ai putut gandi la ceva original.
Pe urma, macar du-te la acelasi consilier pe care l-a avut pisoiul de-a iesit asa de bine scos din afacere. Pentru ca el stie ca la aia nu se pricepe, nici la ailalta nu prea are talent... dar se duce la cine e in stare sa il trimita pe calea cea buna.
Daca nu te nasti cu stil si clasa in cantitati suficiente, poate ai noroc ca pisoiul si te duce mintea sa intrebi unde trebuie cum sa te aranjezi, sa te imbraci. Iar daca nici asta nu ai, atunci pune mana si fa bani ca sa-ti cumperi.
Pisoiului nu prea ii place sa fie in centrul atentiei, distractiei. Dar in cazul in care exista acest risc, nu-i asa ca este mai bine sa fie pregatit?Nu trebuie sa fim toti la fel, uniformitatea duce lipsa de adaptabilitate, flexibilitate si in cele din urma extinctie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu