sâmbătă, 25 august 2007

Stiu ce-ai facut vara trecuta

Doar pentru cei amatori de imagini de groaza, click aici. Te-ai indopat ca o scroafa ce esti la McDonalds, KFC sau alt fastfood no name si acum iti dau suncile pe afara din costumul de baie. Si dupa ce ca mai esti grasa, esti si plina de vergeturi si pe deasupra esti si proasta ca nu esti in stare sa ai grija sa nu ma faci sa vreau sa borasc la canal.
Cum sa pretinzi sa te tratez ca pe o femeie, cand chiar tu te porti cu tine de parca esti o scroafa grasa si unsuroasa? Dar poate tie ti se pare normal sa ai 25 de ani, burta sa-ti atarne peste chiloti si vergeturile sa fie canioane nu vergeturi. Iar fundul trebuie sa fie rotund si bombat, nu doi saci de grasime pe care ii atarni la spate.
Cred ca pozele sunt facute pe vreo plaja din SUA, sa va aduceti aminte de ele cand mai aveti accese de pus botul la visul american.

5 comentarii:

  1. nu pozele acelea, ci comentariul tau ma face sa ... "borasc in canal" . numai bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista indice care ne spun ca nu sunt facute in America, insa ingradirea stim sigur din partea cui provine ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Propun ca toti barbatii cu chelie sa fie omorati din considerente de lipsa de estetica.... Gandire de barbat ce-am mai putut sa va zic... faceti voi copii fara sa ramaneti fara vergeturi, funduri mari samd... mult succes! Sa-mi dati un reply atunci cand veti reusi.

    RăspundețiȘtergere
  4. cu vergeturi.. scuze, am vazut dupa... si sa-l fereasca sfantul pe ala care indrazneste sa comenteze greseala pe motiv ca-s de sex feminin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Posibil sa fe Brighton din UK, de exemplu. Pe mine m-a enervat in mod deosebit pretentia ca sunt sexy. Distrusele alea? Nu sunt urate pentru ca sunt urate, sunt urate pentru ca sunt lenese si indolente si nu sunt in stare sa faca ceva in privinta asta. Si li se spune ca e ok sa arate cum arata, ca nu-i nici o presiune sa faca ceva in privinta asta. Atunci sa-si ia gandul sa se uite careva cu jind la ea, adevarul e inca din vremea pesterilor ca femeile trebuie sa arate bine iar barbatii sa arunce halca de carne vanata pe masa. Daca ele nu isi fac partea, nici barbatii nu au de ce sa presteze.
    La noi pe plaja e mult mai bine din punctul asta de vedere.

    RăspundețiȘtergere