joi, 16 august 2007

De prin Libertatea

S-a infiintat divizia de Curve Aeropurtate Prahova, aka parasute. Sau parapantiste pentru cine vrea sa fie snob si sa foloseasca termeni tehnici.
Moldova la loc de frunte, ca de obicei: un copil malnutrit, altul mort inecat, fratii nostri de peste Prut iar se dau in petec, nebuna asta si-a omorat fata... Nu zic ca nu-s stiri din astea si din alte parti, da' ce-i in Botosaniul ala si in Moldova in special de sunt atatea probleme?!
Asa, si? Inca o tarfa disperata dupa atentie.
La cati turisti se duc pe litorarul romanesc e clar ca Romania e o tara plina de idioti. Plaja nu este, servicii nu sunt, curatenie si all inclusive la hotel nici atat. De ce dracu' sa arunci banii munciti mai mult sa mai putin din greu in nesimtirea de turism romanesc cand poti sa te distrezi mult mai bine la bulgari sau greci?
Dupa ce se plange ca o ameninta unul, curva asta nu se invata minte si probabil ca nu-i e de ajuns.

Se lauda ca o apara nu stiu ce mare bataus de K1. Sa va spun o poveste. Era o data un politist, militian pe vremea aia, boxer si cu ceva premii nationale si medalii. Era un boxer ok. Si intr-o zi a intrat in apartament dupa un hot, a spart usa, ala era ascuns dupa usa si i-a bagat cateva cutite in spate de l-a potolit. Definitiv. Cam atat despre matahalele astea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu