sâmbătă, 14 iulie 2007

Prostii noi

Pisoiul nu a prea fost moderat si a cheltuit o gramada de bani, ia sa faca un mic inventar:
pantaloni de la Steilman, de costum, de lana, negri si foarte buni pentru vremea asta calda - 1 pereche
pantaloni de la Colin's, de in, albi si foarte subtiri dupa cum poate confirma si sacul de purici din cauza caruia fac antirabice - 2 perechi
card de 4GB pentru telefonul mobil, Lexar - 1 bucata. Destul de misto ca pot sa scriu pe el mai repede decat pot citi de pe cardul Sandisk venit cu W850i-ul
ochelari de soare cu dioptrii, rama CK si lentile Rodentstock - scump, dar ar trebui sa fie buni si sa tina. Pisoiul vroia de tare mult timp asa ceva, dar n-a ajuns pana acum sa isi comande 1 pereche.
Lord of The Rings, trilogia completa, in engleza, un caramidoi de carte care vine tocmai din Finlanda. Si pe asta o voia de mult, nu s-a nimerit sa o gaseasca cand avea timp si bani, noroc cu o prietena care il ajuta.
Pe ce a mai dat bani... pe reparat ceasul, intra apa in el, se condenseaza pe cadran, butonasele pentru cronometru nu mai merg bine si la un moment dat probabil s-a oprit si bateria si a devenit din ceas Tissot caramida Tissot.
O gramada de bani, dar macar si-a implinit niste dorinte pe care le avea de mult timp.

4 comentarii:

  1. buna sesiunea de shopping!! sa povesteti cum e cartea, ca am inteles ca are o engleza dificiala.....
    PS de ce doar de marca? sonobism (care nu e un lucru rau!) sau garantia unei calitati?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa cum se vede, doar speranta unei calitati. Tissot m-a cam dezamagit, ma asteptam la mai mult de la un ceas care se presupune ca este de cursa lunga. Singurul fapt care nu e o surpriza e cat costa reparatia.

    RăspundețiȘtergere
  3. macar ai avut cu ce sa iti indeplinesti doleantele...lucky you!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, se poate spune ca este un pisoi privilegiat.

    RăspundețiȘtergere