sâmbătă, 28 iulie 2007

Mini poll

Ca sa dau detractorilor mei munitie...
Voi mai stiti pe cineva care locuieste cu parintii si contribuie cu bani in casa? Pentru ca pisoiul nu mai stie pe nimeni ai caror parinti le cer bani in casa.

7 comentarii:

  1. Adevarat, atunci cand oamenii castiga suficient ca parintii sa le ceara bani, de obicei au fost in stare sa se mute singuri/cu prietena/logodnica/nevasta. Dar pisoiu n-are aspiratii de-astea, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai slujba, locuiesti cu ai tai si nu dai un ban in casa, esti un mare trantor cu venit care e timpul sa plece de la mama si la tata acasa si sa fie independent. Sau, daca nu, sa dea bani in casa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lol, pai dupa ce primesc chiria pe un apartament al pisoiului - care probabil e o suma mai mare decat castiga anonimii impreuna, mie unuia nu mi se pare ca mai e cazul sa ceara bani.
    Iar daca pisoiul s-ar muta, ar pierde sus mentionata chirie, nu?
    Mie mi se pare caz de vrei sa ai prajitura si sa o si mananci.
    Apreciez in mod deosebit puterea exemplului propriu, mai ales parta in care va laudati cu cat contribuiti in casa... a, nu, my bad. Voi preferati sa incercati sa insultati ca sa va simtiti "wow, ce superior sunt". Din gura vad ca e usor, din bani cum e?

    RăspundețiȘtergere
  4. Scuze, am potat sus ca "anonymous" din greseala. Era comentariul meu numarul doi.
    Aha, apar noi detalii, desi usor confuze. Si nu, nu cred ca ai tai inchiriaza vile ca sa le iasa cat fac eu lunar, heh ... Anywhoo, in cazul in care am inteles bine anume tu ai un apartament din care-ti vine o chirie care o incaseaza parintii iar acum acestia vor bani de la tine, pai banii de la tine ii dai deja! Oricum, ar cam fi cazul pentru tine sa o tai de la ai tai si sa te muti in apartamentul cu pricina. Sau ce, nu-ti ajung banii de la slujba? E jenibil, adicatele mai vi cu cate una la mama si la tata acasa ca sa-ti tina lumanarea? Sau ma rog, poate ca nu a fost cazul pana acum ...

    Iar eu am contribuit in casa cu bani din ziua in care mi-am castigat existenta pe la 18 ani. Nu ca a trebuit la asa varsta, insa am vrut. Acum nu mai e cazul, insa si asa as vedea-o ca pe o investitie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci ca sa fac un rezumat la intrebarea "se dau bani in casa atunci cand ai un venit"
    Da, altfel repet, esti trantor cu acte. Datoria parintilor este sa te faca om ca sa ajungi sa ai banii tai, dupa care zbori puiule, zbori, mai ales la varsta de 27-28 de ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dau cu placere, si contribui. Dar uneori am senzatia ca maica'mea nu are alt regret in viata decat ca intra salariul meu pe cardul meu in loc de cardul ei.
    Si dupa ce ii dau pentru ca vrea sa ia nu stiu ce, nu vad in ce-a luat pentru ca a realocat in alta parte. Iar asta nu-mi convine deloc, dus cu zaharelul nu a mers niciodata.
    Ultima reusita in domeniu a fost sa dea pomana femeii de serviciu din banii mei, c-am fost fraier sa ii las la vedere. Cireasa de pe tort e ca fata femeii de serviciu nu e operata cum plangea maica'sa, ca sa mai stoarca niste bani.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si pe mine ma dispera cand obisnuia sa-si bage maica-mea nasul prin ale mele. Banii mei, treaba mea. Iar bunicii din Ro carora le trimitem bani din cand in cand ca pensiile sunt cum sunt, si ei fac la fel. Trimitem bani cica pentru medicamente, se cheltuiesc pe televizoare si alte alea :P Parintii raman parinti o viata intreaga iar de chestiile astea nu scapi decat daca te muti, sa stii de la mine.
    Situatia ta este mult mai complexa decat pare din postul tau si de aceea poate ca parerile n-au fost pe masura situatiei.
    Stiu ca deja-ti faci astfel de planuri, insa eu iti recomand inca odata sa o tai.

    RăspundețiȘtergere