sâmbătă, 28 iulie 2007

Din toamna

Cineva a scapat prin DVD-urile cu episoadele pilot pentru seriale care se vor lansa la toamna, binecuvantat fie sufletelul cui a facut pasul urmator si le-a pus pe torrenteleech. Bine, ca daca eu eram televiziune le scapam intetionat sa vad ce spune lumea in avans.
Femeia bionica: actrita principala e cam urata, nu cu spume dar ea incearca. Sper ca nu au de gand sa foloseasca si in serial actorii din Battlestar Galactica pentru ca nu se potrivesc in rol, aproximativ deloc.
Cronicile lui Sarah Connors: exceptand faptul ca Sarah Connors e prea MILF, e destul de ok. Doar ca trebuie ceva bugete mari ca sa poti avea genul ala de distrugere in fiecare episod, ca altfel nu vrea nimeni sa vada serial despre terminatori facut in mod text. Buna idee cu aia mica, pustiul trebuie sa si-o puna si el cu cineva asa ca robotzica buna chiar e buna.
Oamenii cavernelor: stupid, putea sa fie cu negri/evrei/homosexuali scenariul era aceeasi porcarie reciclata si regurgitata ad nauseam.
Chuck: un generic de serial de comedie ascunde o poveste de spionaj interesanta, care daca nu o dau in bara scenaristii, poate evolua frumos.
Teoria Big-Bang: doi tocilari, o blonda cam proasta dar buna... parca e Friends cu 2x Ross si 1x Rachel. Ei tocilari, eu tocilar... trebuie sa ma sacrific.
Porcarii ca Jungla rujurilor facute de aceeasi vaca tampita din spatele Sexul si Orasul nu imi vor manji hard disk-urile. Imbecilitati din astea cu dileme ale femeilor, discutii interminabile pe tema sus numite dileme nu ma intereseaza. Singura dilema a unei femei trebuie sa fie "i-o sug si inainte de masa sau doar la desert?". In rest sa stie dracu' pe ce lume e, ca de aia a vrut sa poata vota. Sa aleaga, si nu ne mai fute atata la cap.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu