sâmbătă, 30 iunie 2007

iPhone

Cica apare sau a aparut rahatul asta nou de la Apple. Ce stim despre el? Ca apare in SUA si in Europa nu se stie cand pentru ca SUA sunt cea mai cea si restul nu conteaza. Ca n-are 3G, ceea ce suge grav. N-are tastatura, ecranul o sa fi umplut de amprente si zgarieturi de la sters.
Si mai si costa de rupe, pentru un telefon care e telefon, mp3 player si ceva functii de PDA. Sony Ericsson le-a luat-o de mult inainte, cu seria Walkman. Ce are nou iPhone este ecranul tactil, in rest e ca oricare alt telefon actual. Nimic revolutionar la el.
Dar daca Apple a reusit sa vanda iPod-urile, care sunt o insulta de produs pentru orice cumparator, probabil ca vor reusi sa impuna un iPod in stare sa faca poze si sa dea telefoane.

10 comentarii:

  1. mdea... nici nu ma asteptam la altceva din partea ta.. totusi, se pare ca dau lovitura cu "rahatu" asta. poate te trezesti si tu la realitate si o sa iti dai seama ca apple si-a atins scopul. care scop? te las pe tine sa ghicesti. ca ei si-au atins scopul dar tu esti nemultumit e numai si numai problema ta si nu vad de ce le-ar pasa atat timp cat isi vanzarile nu au de suferit din asta

    RăspundețiȘtergere
  2. Faptul ca si-au atins scopul nu arata decat ca oamenii sunt o turma fara minte usor de manipulat.
    Mai bine te intrebi daca gandurile tale chiar sunt ale tale sau le-a pus cineva acolo?

    RăspundețiȘtergere
  3. tu ai 3g la telefonul actual?

    RăspundețiȘtergere
  4. ba inseamna ca au avut o campanie de marketing foarte buna, care s-a bazat pe produsele anterioare si pe populismul a la basescu a lui steve jobs. orice om e manipulabil mai mult sau mai putin. chiar si tu, dar asta probabil stie sor'ta cel mai bine

    RăspundețiȘtergere
  5. Argumentul campaniei de marketing e bullshit total. Oricine cu bani isi poate cumpara asta si totusi Zune este un esec.
    Sir Ice imparte aici ignoranta asupra unui produs [se zgarie. ia vezi review-uri], pentru ca romanul trebuie sa aiba o parere, nu se poate sa treaca vreun subiect neabordat. Parere proasta si neinformata sau nu, devine irelevant.
    Faci parte din aceasi turma, Ice ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Review-uri facute la comanda Apple? Muuulta incredere am in ele. Eu am adus niste argumente contra, deocamdata nici un argument pentru.
    Uite aici o descriere interesanta: http://techon.nikkeibp.co.jp/english/NEWS_EN/20070702/135215/
    Componentele folosite par sa fie cam slabute, cam prost designul - ce imbecilitate e aia sa sudezi bateria?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu e loc pe blogu' asta de atatea argumente.
    Daca chiar esti curios ce am de spus [si vei si gasi singur unde gresesti], aici. De asemenea, ti-as mai da un link dar momentan baza de date e down, insa intra candva pe forumul Level la sectiunea Software/Hardware/Internet si beleste ochii la topicul iPhone, in special dupa pagina 3 incolo. O sa-ti dai seama singur cat de pe langa esti cu subiectul.
    Apropos, Blogger taie link-urile, deci pune hyperlinks, nu se poate vizita ce-ai scris mai sus.

    Review-uri facute la comanda Apple. LOL. Asta e perspectiva de schizofrenic de-a dreptul. Mergand pe aceasta mentalitate, absolut toate review-urile sunt scrise la "comanda" cuiva.
    Las-o ca nu tine.

    RăspundețiȘtergere
  8. One more thing, ca arata bine daca e un numar mare la reply-uri.

    Decalajul dintre datele de lansare n-are absolut nimic de-a face cu perspectiva ta. Problema poate fi privita si invers, adicatele sa-i lasam pe americani sa faca beta testing la produs pentru a se rezolva eventualele probleme imediate, grave si reale pentru lansarea europeana. Dar perspectiva ta limitata nu poate percepe mai mult decat nesemnificativul pe care l-ai scris.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bă Ice, deşi de regulă sunt de acord cu tine, aici ne contrăm. Abia aştept să-mi pun degetele unsuroase pe ecranul iPhone-ului. Asta va fi singura problemă, ci nu zgâriatul, că eu unul folosesc destul de des unghiera...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ihim... Mai pe rand...
    Forumul XtremPC nu e cea mai buna sursa de informatie, daca am timp o sa ma uit sa vad daca am si argumentul fanboy-lor care vorbesc fara sa aiba produsul. Ca veni vorba, daca tot este asa de bun iPhone... tu de ce nu ti-ai luat sa ne spui din experienta proprie cat de minunat este?
    Link-ul meu este foarte bun, copy paste in browser-ul preferat si merge bine mersi.
    Cred ca te referi mai curand la paranoia, schizofrenia este alt tip de tulburare de personalitate. Si mai la obiect daca vrei produse la test si luna urmatoare sau publicitate de la producator/importator ai ceva grija la cum scrii.
    Apple face beta testing pe iProduse de ani de zile. iPod e la generatia cat, 6 parca si nu e cine stie ce mp3 player revolutionar nici acum. Produsele Apple prind la cei cu mintea slaba care nu rezista la marketing-ul de calitate pentru ca nu trebuie sa confundam produs de calitate cu marketing de calitate. E mare, e lat, e incomod de transportat, de incarcat si de transferat muzica pe el. Pretul este aberant, castile sunt de calitate indoielnica, componentele folosite la fel.

    RăspundețiȘtergere