duminică, 24 iunie 2007

De cacat

RATB - pentru ca sunt boi si nu observa ca in 10 minute pe la statia de la Aviatorilor trec vreo 3x 331, 4x 335, 2-3x 131 plus restul de 330, 282 si care-o mai. 301 in schimb, cate 1 la 20 de minute. 15 daca chiar ai noroc porcesc. E o imposibilitate pentru conducerea RATB sa mute 1-2 masini de la liniile care au atat de multe ca sunt pe jumatate goale pe linia care vine rar si aglomerata la refuz.
Media Galaxy - hai sa bagam promo la ventilatoare, le terminam in primul weekend si pe urma nu mai aducem nici unul. Sa vina clientii de prosti weekendul urmator si sa plece injurand ca n-au de unde cumpara un amarat de ventilator.
Starbucks - penalii de prin Mall Vitan stiu oare ca isi etaleaza fitzele intr-un local care in SUA, unde isi are originea, este un local pentru sarantoci? Un local cu nimic mai bun decat McDonalds sau Pizza Hut.
Ghilde de WoW - sunt facute doar ca sa faca rost de bani si obiecte guild masterul. Si ma scarbeste cand intreb pe canalul ghildei daca vrea cineva sa facem vreun quest sau instanta si nu raspunde nimeni. Macar ca sa zica nu. Plus jucatorii pe care ii ajuti cu materiale de care au nevoie si nici macar multumesc nu spun. Nu-i obligatoriu, dar un mail cu-n multumesc oarecare e nu e mare lucru.
Caldura asta - nu scapi de ea decat cu dusuri dese, ventilatoare, aer conditionat, sucuri reci, inghetate... si toate costa.
Emisiunile de vara - credeam ca Dansez pentru tine e de canal, ma inselam. A (NU) se vedea emisiunile ProSTV, Antena1 si TVR.
Traistariu - acel rahat care se crede cantaret, si-a fost nevoie doar sa-si ia el masina noua in timp ce ma'sa nu are bani de operatie ca sa se prinda oamenii ce jeg nenorocit e.
Caminele ASE - de fapt nu caminele, ci studentii de prin toata tara. Studenti care imi dau mie lectii despre egalitate, moralitate samd. Pe care le voi lua in considerare dupa ce invata sa traga apa la WC dupa ce s-au cacat cu spor.
Preturile de pe litoral - ala romanesc desigur, au preturi de parca suntem pe Coasta de Azur. Cu un pic de efort din partea dobitocilor de manageri cred ca poti ajunge sa te crezi in Dubai cand vezi nota de plata. Un mic preview aici
Concertele - de orice fel, exceptand cele de muzica clasica, sunt o experienta de turma. Mersul la concert si extaziatul in fata unui artist inseamna renuntare la identitatea personala. Nu-i pentru mine asa ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu