marți, 29 mai 2007

TBC

Sau The Burning Crusade, pentru cei ne-educati in World of Warcraft. Aparent Blizzard sunt in continuare idioti si n-au auzit de DVD-uri, add-on-ul vine pe CD-uri. Se intstaleaza el acolo, da optiune frumos sa iti faci upgrade la contul de WoW si treaba se petrece fara dureri. Dupa care evident trebuie bagat iarasi patch-ul 2.1, care parca mai merita pentru ca da acces la Black Temple, o noua instanta.
Dupa care in fine poti sa te joci din nou, cu vechile caractere sau unele din rasele nou introduse. Locatia de start a blood elfilor imi place, e luminoasa, vegetatia e vesela. Inca nu am explorat orasul elfilor, dar pare ceva mai mic decat Stormwind si este invadat de diverse mob-uri - ceea ce iti simplifica mult castigarea primelor nivele. Interesant la blood elfi e ca au mai multa mana decat sanatate. Asta ii cam face o rasa buna pentru paladini, clasa mea preferata.
Draenei in schimb sunt mult mai intunecati ca rasa desi sunt de partea Aliantei. Locatia lor e mult mai apasatoare, mob-urile de ucis mult mai dezgustatoare. Ceea ce este in ton cu ideea de coruptie a mediului adusa de Exodar.
Pare ceva mai interesant decat ma asteptam TBC-ul.

2 comentarii:

  1. You call them idiots, yet you pay them for their product. Care-i care, de fapt? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Jocul e facut de idioti, dar e vandut bine.
    Eu ma joc doar ca sa mai socializez cu cunostiinte.

    RăspundețiȘtergere