sâmbătă, 14 aprilie 2007

Planurile pisoiului pentru WoW

Pisoiul si-a facut damblaua si si-a luat ce colier voia ca rasplata pentru activitatea in Warsong Gulch, de-a ajuns acum sa aiba 8% sansa la o lovitura critica. Ceea ce i se intampla destul de des.
Si si-a luat si questurile de blacksmith, ca sa devina armorsmith. De ce armorsmith? Pentru ca produsele sale se pot folosi cate 2-3 sau mai multe o data. In schimb arma nu e decat una, costa multicel si pisoiul are senzatia ca se gasesc mai usor arme mai bune in instante, recompensa pentru battleground si deja a vazut destul de multi vanzand arme facute de cei care au ales specializare armorsmith.
Pentru asta ii trebuie 120 de bare de mithril, pentru inceput. Si inca o gramada dupa. Problema e ca deocamdata pisoiul e doar la nivelul 42, mithrilul se gaseste mai in abundenta in zone de nivel o idee mai mare. Ca de exemplu Badlands.
Asa ca planul ar fi sa ajunga cat mai repede la 45 in Stranglethorn, mai sunt destule questuri acolo, pe urma sa faca ture prin Badlands dupa mithril pana ii vine rau. Si cand aduna destul sa isi faca costum de sus pana jos de armura ornate mithril. Sunt niste piese dragute care adauga si la critical rating si puterea atacului. Si daca se poate pune pe ele si enchant pentru agilitate devin si mai interesante.
Dar asta e destul de departe... Deocamdata acesta este personajul principal al pisoiului. Nu e cu nimic deosebit la el, dar mie imi place sa ma exprim cu el in WoW.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu