sâmbătă, 7 aprilie 2007

Mica precizare

Daca dai termen joi, 5 aprilie pentru inscrierea la un concurs, ar fi cazul sa folosesti neuronii ca sa realizezi ca joi 5 aprilie dureaza pana la ora 23 si 59 de minute si 59 de secunde. Deci oricine se incadreaza in termenul respectiv, trebuie automat sa participe la concurs, altfel te faci de kko.
Sa zicem ca ai fost pe langa si te-ai grabit si ai pus la avizier pe cei care s-au inscris mai devreme inainte de expirarea termenului limita. Si ca ai fost prinsa in eroare. Poti sa zici my bad, corectam, ca doar ai dreptul, asa scrie in regulamentul in vigoare. Sau poti sa fii usor mai tampita si sa zici ca nu poti sa iti respecti propriul regulament. Ti se trage de maneca cu ce prostie ai spus si incepi sa realizezi asta. Si poti sa fii de-a dreptul imbecila suplimentar si sa faci "favoarea" de a respecta propriul regulament si sa incluzi in concurs si pe cine s-a inscris in termen, dar mai tarziu decat altii.
Prostie, nesimtire si prostie, aroganta. Calitatile definitorii pentru a fi moderator pe forumul XtremPC. Dovedite din nou si din nou.
Incepe sa fie plictisitor sa am dreptate, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu