marți, 10 aprilie 2007

Deja Vu

Inca un film cu Denzel Washington, care se joaca un pic de-a Bruce Willis negru intr-un Die Hard mai spalacit. Dar nu e deloc un film rau, chiar bunicel si mi-a placut.
Chiar daca are unele greseli de continuitate (unele evenimente din trecut produse de calatoria in timp se perpetueaza in viitorul care duce la calatoria in timp, iar altele nu si asta in mod selectiv), din cauza calatoriei in timp care este posibila, scenariul este destul de bine pus la punct, actorii joaca decent (desi Val Kilmer, psihopatu' si tipa misto puteau sa fie ceva mai convingatori). Cel mai mult mi-a placut faptul ca desi calatoria in timp este posibila, ea implica de fiecare data caderea retelei electrice pe toata coasta respectiva a SUA si este riscanta pentru fiintele umane.
In rest e destul de clasic: se da un psihopat instabil mental (de parca ar exista si alt tip), un atentat cu bomba produs de acesta, eroul Denzel Washington si niste unii care au descoperit din intamplare cum pot sa vada 4 zile in trecut si o gagica destul de buna incat sa merite sa incerci sa calatoresti in trecut ca sa impiedici atentatul.
Merita chiar un mers la cinema pe tema asta.

3 comentarii:

  1. cata prostu esti ma sir alex. ai niste comentarii fara nici un sens. iti place sa te crezi destept, dar, de fapt, nu prea ai nimic de spus. te iei de americani, dar vezi doar filme americane, te iei de zoso, dar il citesti la greu, etc. mare penal...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu sunt la fel de destept ca altii care stiu sa comenteze fara sa vada, fara sa se informeze...
    Eu am nevoie de material pe care sa dezbat.

    RăspundețiȘtergere
  3. DEnzel Washington aka Bruce Willis?

    Esti dus cu pluta.Plus un sexist fara masura. Nu cred ca poti sa ai o relatie cu vreo femeie . Faci laba.

    Esti dus rau de tot!

    RăspundețiȘtergere