marți, 27 martie 2007

Vista sucks

Asta era clar de la inceput, si ca va fi adevarat pentru urmatorul an de zile. Dar am descoperit motive noi.
Pentru inceput, si foarte important pentru mine pentru ca folosesc des asta, copiatul pe USB stick se face la 40% din viteza cu care mergea pe Xp Professional. Voi mai testa sa vad si alte USB stick-uri sa vad cum se comporta.
Vista nu e in stare sa redea filmele .mkv, desi are CCCP-ul cea mai noua versiune instalat si Bsplayer. Nu vrea sa redea nici cu Windows Media Player. Iar la capitolul Media Centre ala este absolut degeaba, crapa cu brio la orice incercre de rulare de video sau ascultat muzica si nu gaseste TV tunerul meu Pinnacle care saracul nu e vechi decat de vreo 5 ani cel putin modelul respectiv. Dar Vision, aplicatia tunerului, aia merge in continuare din fericire.
Si iarasi destul de important, nu se poate instala Nero pe Vista, tot abereaza installerul ca trebuie reboot, dai reboot si pauza. Nimic. 0 barat. Din fericire exista pe net o versiune de Nero aranjata sa se instaleze totusi si pe Vista si fara toate acele prostii inutile pe care oricum nu le foloseste nimeni. Nero trebuie sa arda chestii si cam atat. Si eventual sa mai recodeze un DVD.
Pe partea de lucure serios pe el, programare si testare software e si mai petarda. Partea de porturi seriale este faultata de lipsa lui Hyper Terminal si nu, nu exista inca centrale telefonice conectabile pe USB sau POS-uri conectabile pe USB.
S-au grabit in ultimul hal cu Vista si acum au din nou motiv sa fie injurati cei de la Microsoft. E chiar mai prost la lansare decat Windows 95 sau 98 luate impreuna.

4 comentarii:

  1. salutare, cred ca am vazut ca scrii tu pe niste forumuri cu role. daca t pricepi si am nimerit bine, vroiam sa te intreb daca imi recomanzi ceva. eu sunt incepator, vreau sa invat si cineva zicea ceva de salomon motion 7. am vazut k pt moment nu se gasesc decat 6 prin carrefour. cam care e diferenta dintre ele. tu ce zici ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce legatura are scula cu prefectura??!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salomon InMotion din Carrefour ca sunt mai ieftine. De barbat, pentru ca sunt diferite de cele de fete.
    Si neaparat echipament de protectie tot de la ei, palme, coate si genunchi altfel te rupi de la cazaturi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fitness sux... go aggressive... ma SAI... daca o sa gasesti vreo una care sa te arda si in multiplayer si in pat... o sa te invidiez toata viata...

    RăspundețiȘtergere