miercuri, 14 martie 2007

Laptop MSI S271

Mi-am luat asa ceva, versiunea oranj. Configuratia e bunicica, Sempron 3400+ hard de 100, memorie de 1 giga, DVD writer dual layer, ecran de 1280x800, baterie cu 8 celule...
Raspunde frumusel, se misca destul de repede.
Problema e instalarea. Intai pentru ca nu ai sunet daca nu pui intai patch-ul pentru HD Audio KB111 si nu mai stiu cum, iar daca incerci sa instalezi ca omul normal driverul pentru placa de sunet integrata acela iti va spune ca iti instaleaza si patchul, dar te vei bucura in continuare de o tacere de aur.
Pe urma sa nu te puna dracu' sa pui botu' la aberismele ATI cum ca de la Catalyst 7.2 incolo sunt suportate si laptop-urile. Decat daca vrei sa ai parte de mesaje de eroare din cauza Catalyst Control Center care se instaleaza complet aiurea si bubuie tot. Cel mai placut e sa primesti un Could not find file or assembly cutare din 30 in 30 de secunde. Deci de folosit doar driverul de pe site-ul producatorului. E mai vechi, dar merge mult mai elegant.
Si pentru cine a crezut, ca mine, in specificatii ca asta chiar are bluetooth... TZEAPA, ca n-are decat un fel de versiune trial a unui soft de configurat tot felul de tipuri de legaturi intre dispozitive bluetooth. Deci daca vrei bluetooth, trebuie sa iti cumperi dongle separat.
Wireless-ul merge foarte bine, doar acum sunt undeva in intimitate si scriu de zor. Bateria tine bine vad, se lauda ca in ritmul asta mai tine inca 3 ore. Ceea ce este bine.
Trebuie sa mai vad cum tine la filme, citit de carti, poate chiar si sa vad daca stie ce-i aia 3D.
Si cum rezolv durerea mea cea mai mare, sa se conecteze la net folosind my precioss-ul meu telefon mobil, Sony Ericsson-ul W850i. Pentru ca are 3G, si plecat pe oriunde as avea acoperire as avea si mess si net :D

2 comentarii:

  1. Daca inainte de a pune CCC ai fi pus si NetFrameWorks 1.1 si apoi sa ii faci update la 2.0, nu mai bubuia nimic. Da nah, din nou aceeasi chestie: e prost produsu, ce daca eu sunt pe langa.

    Remember LGA775 ?

    Uatever.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai fi cautat pe net inainte sa te faci de ras aici ai fi vazut ca e problema specifica de trecere la Catalyst 7.2.
    Asta pe langa faptul ca driverii inclusi de MSI instaleaza NetFrameworks-ul 2.0.
    Pentru cineva care are magazin de piese ma asteptam sa stie absenta NetFrameworks se traduce doar prin imposibilitatea de a rula Catalyst Control Center, acesta refuzand sa porneasca.

    RăspundețiȘtergere