miercuri, 13 decembrie 2006

Din nou am avut dreptate!


E si pe CNN, ce PLM mea mai vreti ca sa recunoasteti ca am avut si am dreptate? Wii este la inceput de drum si inexorabil cauzeaza probleme.
Dar poate ca unora dintre idiotii care cred ca stiu ce-i aia comert trebuie sa le vina clientii sa ii dea judecata pentru ca produsul a fost prost facut, telecomanda a zburat din mana si a bulit o plasma de 7-10000 de RON.

3 comentarii:

  1. Hey, daca a aparut pe CNN inseamna ca cei care si-au aruncat ca imbecilii controller-ul in televizoare nu sunt imbecili, sunt victimele unui produs defectuos si prost gandit.

    Fac pariu cu tine ca foarte curand vor aparea controllere similare pentru PS3 si 360. Wii e un produs nou la fel cum prostitutia este o profesie tanara. In cel mai rau caz controllerul e ceva nou. Sau poate ca am ratat total ce vroiai sa spui de fapt in acest post.

    Console wars are like pissing contests.

    RăspundețiȘtergere
  2. sai, tu nu te mai plictisesti?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa am dreptate? Niciodata :D
    Daca sunt indeajuns de multi idioti incat sa ajung ape CNN stirea asta, e cam destul de clar ca Nintendo trebuia sa faca sforicica aia mai rezistenta ca sa fie chiar buna de ceva. Nu doar ornamentala.

    RăspundețiȘtergere