sâmbătă, 11 noiembrie 2006

Soferii si-o iau

Uite ca a venit si momentul asta mult asteptat de mine :D. Se maresc taxele pentru automobile, imens de mult daca e sa ma iau dupa ce citesc in ziar. Sigur ca ziarele exagereaza ca sa vanda mai bine, dar ceva ceva tot o fi.
Pe mine ma enerveaza soferul roman, pentru ca arhetipul sau este incult, imputit, nespalat, violent la volan pentru ca se simte mare si tare din cauza rablei pe care o conduce. Soferul roman este acel animal care ar trebui executat in public pentru ca blocheaza arterele rutiere ale Bucurestiului. Toti idiotii, taranii, parvenitii si imputitii si-au tras masina in leasing si sunt smecheri. Toti corporatistii de 2 parale au masina de la firma si nu mai pot de mandrie si se umfla ca fabuloasa broasca.
Ei bine eu pe toti astia ii urasc, pentru ca imi polueaza mie aerul doar ca sa se fataie ei pe strada. Ii urasc pentru ca imi blocheaza mie drumul cand sunt in transportul in comun. Pentru ca fiecare dobitoc cu masina se duce el singur intr-o masina de 4 locuri in loc sa mai ia si alti prieteni sau colegi si sa imparta costul bezinei.
Sa-i arda cu taxe in ultimul hal! Sa le ridice masinile parcate aiurea si pe unde le vine si sa le dea amenzi usturatoare! Masina personala sa nu mai fie un drept, sa fie un lux.
Toti soferii astia au vazut cum se circula in Bucuresti. Au vazut ca nu au locuri de parcare. Au vazut cum e sa fie blocati in trafic din cauza altor soferi. Au vazut cata poluare se produce din cauza masinilor. Dar tot si-au luat masina ca sa adauge la problema in egoismul lor. Ei bine, sa plateasca pentru privilegiul de a avea masina!

3 comentarii:

  1. Să-i prajim în ulei de motor, ba să-i bagăm cu capu' la roată, 'tule muma-n ...'ntre urechi de burghezi,cel mai bine : PICARD ! doi pentru teleportare!, ...la munci. Nu o să fie nici o revoluţie cu noul cod rutier, toate marile oraşe au problema asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma pe tine te-au prins controlorii pe RATB si esti suparat rau.
    Inceraca sa mergi cu metrou

    RăspundețiȘtergere
  3. da ba bine zis, asa e. mashina e un lux nu un drept - asa e in alte tari, asa sa fie si in RO.

    RăspundețiȘtergere