miercuri, 29 noiembrie 2006

Might makes right

Primit ban aici si aici pentru flame.
Pune mana si citeste aici ce este un flame. Primul din posturile mele nu continea nici insulte pentru ceilalti utilizatori, nici instigatii de vreun fel doar o parere oferita in mod plat. Iar pentru al doilea am lasat imaginile sa vorbeasca singure privind riscurile achizitionarii acum a unei console nextgen.
Poate ca tie nu-ti convine prea mult Capitolul din Ordonanta 21 din 21 august 1992, dar daca nu vrei sa-ti vina ANPC-ul pe cap ar fi bine sa-l buchisesti un pic, pentru ca orice cumparator are dreptul sa stie de eventualele probleme cu produsul pe care intentioneaza sa-l cumpere.
Ai aratat o superba tarie de caracter in a sterge informatia care ar fi putut dauna vanzarilor firmei tale, ceea ce nu m-a impresionat. As fi fost impresionat daca ai fi fost indeajuns de barbat incat sa reactionezi la modul “Stim ca astfel de probleme sunt inerente oricarei generatii noi de console, dar ne-am asigurat ca in, speram rara, oportunitate a apelarii la garantie sa putem remedia in termen cat mai scurt”.
Dar asta e, ai pierdut ocazia si acum apari doar ca un afacerist interesat de profit care nu e in stare sa primeasca nici o critica.

Pus si pe blog, exact ca pe forum in caz ca are curaj si-l sterge.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu