sâmbătă, 16 septembrie 2006

Mission Impossible 3

You mission, should you chose to accept it, will be to review this movie withot using words like "cacat", "pula", "bag", "scot", "muie" etc.
Ati vazut filmul la cinema? Da? Fraierilor, nu merita sa dai atatia bani pe el.
Hai sa nu ma iau de faptul ca actorul principal e din secta aia de retardati care nu vor doctori din cauza religiei, niste retardati care la tona de imbecili care sunt poate aduna vreo 2 neuroni. Nu de alta, dar Iisus, la Cina cea de Taina, le zice Apostolilor "beti vinul acesta, e sangele Meu" si "mancati painea aceasta, este carnea Mea" - adica Iisus isi imparte sangele si corpul, organele, cu Apostolii sai pentru a-i lumina si ghida si tu, un kk@ de scientolog, refuzi doctori, transfuzii si transplanturi?
Scenariul este o bataie de joc, de la lacul pomenit doar ca sa fie folosit cod de recunoastere mai tarziu, Piciorul de Iepure care freaca menta degeaba in film ca sa nu aflam nici la sfarsit de ce era important sa nu ajunga pe mana cui nu trebuie - in definitiv poate era doar o noua specie de trifoi cu 5 foi...
Dar cea mai tare chestie e cam asa: o fubulina ii lasa lui Tom Cruise niste informatii. Tom le afla. Ala despre care aflam mai tarziu ca e rau (desi eu puteam sa va spun de pe la secunda 3 dupa aparitia aluia pe ecran) zice ca stie despre un apel telefonic pomenit in informatiile alea si al ajuta pe Tom sa scape. Pe urma, dupa ce aflam ca e rau il intreaba pe Tom ce era in informatiile alea. Pai cum dracu' intai stie ce-a lasat aia cu limba de moarte si acum nu mai stie?
Scenariu facut cu picioarele, cu picioarele: cica o impusca pe sotia lui Tom, dar de fapt nu era sotia, era una dehizata, Laurence Fishburne joaca atat de prost la sfarsit ca doare vederea, personajele sunt aruncate cu furca pur si simplu, tot filmul nu e decat pretext pentru actiune si cascadorii.
Un film facut pentru imbecili.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu